Egész zöldségek a kakiban (beszélgetés)
"pl. mindig rágóztam, miközben a lányomat etettem, mert nagyon ügyesen utánozta..."
Végre!
Végre megtudtam ,hogy néhány egyébként kellemes kűlsejü bank és egyéb tisztviselő miért tekeri nyitott szájjal az ajkait mikor ügyféllel foglakozik.
Sziasztok!
A borsó héjában van valami, ami miatt nem tudja azt megemészteni a baba - tapasztaltam én is. :P Nem kell pürésíteni, de én szétnyomiszkoltam kicsit villával, így mégis darabos, készteti rágásra, viszont meg fogja tudni emészteni, így nemcsak aq pocakját telíti, hanem a tápanyagok is fel tudnak szívódni belőle. ;)
Jah, és ugye a rágás... Tud már rágni? Mert ha nem, akkor evidens, hogy egészben látja viszont az édesanya az ilyesmit. Én pl. mindig rágóztam, miközben a lányomat etettem, mert nagyon ügyesen utánozta a rágómozgást, de magától nem csinálta.
Ha jön a baba foga, előfordul, nem vészes.
Lehet, hogy én aggódtam túl a dolgokat, de én a lányaimnak egy éves korukig pürésítve adtam mindent, illetve amit lehetett nagyon apróra vágtam, ugyanis két foguk volt összesen, így elég nehézkes volt a rágás.:)
Ja, nem klikkeltem rá a forumodra, csak a kis csíkon megjelent a cím.
Nem a leggusztább kifejezés! :DD Így uzsi közben!
"Nem tudtál volna székletet írni? Épp eszek."
Ez jó))))) Mit eszel éppen kakit? Széklet kellett volna?))))
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Ti milyen zöldségeket szoktatok veteményezni?
- Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?
- Írjunk gyümölcsöket, zöldségeket szóláncban
- Jön a nyár és jönnek a gyümölcsök és persze a zöldségek. Mit szerettek?
- Hogyan készítsem el egészségesen, finoman ezeket a zöldségeket köretként?