Edzőpartner Debrecenben (beszélgetés)
Szia! Hétfőtől csütörtökig 3-ig dolgozok. A Piac utcán, így nem vagyok messze, így fél 4-től tudnék járni.A péntek az jó már 2-től is.De vasárnap nem lehetne kicsit később menni. Nem debreceni vagyok, így hétvégenként hazajárok. Vasárnap is olyan 3-4-5 fele?
Szóval nekem ezek az időpontok lennének jók. Örülnék ha össze tudnánk hangolni, mert nekem is az gondom, hogy nincs edzőpartnerem. Egyedül meg hajlamos vagyok elbliccelni a rendszeres edzést :-)
Sziasztok!
Debrecenben keresek edzőtársat, akivel hetente 2-3 alkalommal járhatnék konditerembe. Már járok egy helyre, ami annyira nem drága, de ha lenne valaki, akivel együtt edzhetnék sokkal motiváltabb lennék. Van egy nagyon jófej személyi edzőm, aki korrekt áron vállal el engem, de nem szeretnék egyedül edzeni. (Ha ketten vagyunk, akkor felezzük az árat.) Sajna, egy barátnőm sincs, akit rávehetnék erre, szóval, ha valakinek lenne kedve kondizni, akkor írjon, és megbeszéljük a részleteket. :)
Üdv, Shalimar
További ajánlott fórumok:
- Ki szeretné ha Debrecenben tartanánk egy hoxás találkozót?
- Pécsi edzőpartnert keresek!! Ketten talán könnyebben neki állunk mozogni :)
- Hol van Debrecenben jó turi? Baba/gyerekruha kellene, ami nem túl drága
- Mennyire reális a bruttó 200.000 Ft-os fizetés Debrecenben?
- Miért nehéz barátot találni Debrecenben?
- Hova érdemes költözni? Debrecenben melyik a legjobb, úri környék? Belváros, téglaházak vagy hol van a menő környék?