Dr. Krasznai Zsolt (beszélgetés)
Szia!
Krasznai doktort baleset érte, műtötték is ezt az infót kb 2 hete tudom.
Minden át van ütemezve nála, 2024-re tud max időpontot adni.
Sziasztok!
Személyes okokból nem mehetek vissza ahhoz az orvoshoz,aki elvégezte rajtam a mellnagyobbító műtétemet, és úgy döntöttem, hogy Krasznaihoz szeretnék menni a kontroll vizsgálatok miatt. Nagyjából milyen összegre számíthatok egy ilyen alkalomra?
Nekem
Nem
Ilyen tapasztalatom van.Nagyon kedves ,alázatos,és annyi időt fordított Rám,amennyire szükségem volt anélkül ,hogy picit is éreztem volna hogy siessünk.
Én nem ajánlom !! Nem nem nem !
1;Túl van árazva
2;nem szép melleket csinál
3;ha poroblémád adódik, mert nem tetszik a végeredmény, pofátlanul leráz, nem javítja ki amit elcsesz ☝🏼
Enyén szólva lealacsonyító a viselkedése
4;max 5 perc konzultáció,nem veszi figyelmébe az elvárást, olyat csinál ami neki tetszik és nem olyat amit kérnek😏
Bohóckodás színjáték kategória )
Saját bőrömön tapasztaltam a munkáját,idén más doki fogja javítani a munkáját 😏
Kedves Ediiii!
Megkérdezhetem, mennyibe került a hasplasztikád?
Én is készülök, örömmel látom, hogy elégedett vagy :))
Sziasztok!
A közeljövôben van idôpontom Krasznai doktorhoz.
A ráncaim ,enyhítését’ szeretném,de még nem döntöttem el,hogy kezeléssel,hylauron avagy botox injekcióval.
49 éves vagyok,sajnos nagyon laza kötôszövettel.
Volt esetleg valamelyikôtôk nála valamiféle ránctalanító beavatkozáson?
Milyen tapasztalattal?
Kedves Andrea, láttam a bejegyzésed, hogy Krasznainál voltál kombinált műtéten. Megosztanád velem kérlek a tapasztalataidat az orrműtétről? Megvoltál vele elégedve, mármint ahogy átalakította az orrodat? Nem látok orrmunkáit sehol..
Előre is köszönöm szíves válaszod: Hajni
Szia!
Voltam, 850 ezerbe került (ha orrsövényműtétre is szükség lett volna, 950 lett volna), és borzasztóan megbántam.
Csupán a profilt elcsúfító, orrháti dudort kellett volna eltávolítani. Megígérte, hogy szemből olyan lesz az orrom, mint előtte (mert azzal nem volt semmi bajom), most viszont minden szögből ronda az orrom: az orrcsúcs felett kialakult egy dudor (enyhe papagájcsőr), amely minden irányból látszik, továbbá mindkét félprofilom puklis.
A két hónapos kontrollon úgy kezelt, mint egy hisztiző gyereket, degradálóan lekiscsillagomozott, és belemosolygott a kétségbeesett arcomba, mondván, de cuki vagyok. Mindvégig vaknak tettette magát, kijelentette, hogy szerinte szép az orrom, senki meg nem mondaná, hogy műtve van (persze, mert ronda), és hogy sikeres volt a műtét, hiszen tudok lélegezni (amivel előtte sem volt problémám, de nyilván hálásnak kellene lennem, amiért közel egymillióért legalább ettől nem fosztott meg).
Össze-vissza beszélt, mert először azt állította, a belső hegszövet magától felszívódik, aztán mikor megkérdeztem, hogy az orrcsúcsom feletti dudor mégis micsoda, közölte, hogy hegszövet, és amennyiben 6 hónaposan is jelen van, korrigálnunk kell (ha fizetne, sem mennék vissza hozzá). Amikor megkérdeztem, hogy a dudoromat félprofilból is lereszelte-e, merthogy most mindkét félprofilból dudorom van, rávágta, hogy persze, majd később elkezdett magyarázni, hogy többet nem is lehetett volna reszelni, mert ez az orrcsontom (őő… nos, ezzel a logikával a plasztikai sebészek semmit sem tudnának kezdeni az orr csontos részével), továbbá akkor még szélesebb lenne szemből az orrom (amelyről egyébként többször kijelentette, hogy nagyon keskeny), ami engem pont nem érdekelt volna, hiszen a dudor zavar, az orrszélesség nem izgat. Amikor megkérdeztem, hogy a félprofilból látható dudorok eltűnnek-e, annyit felelt, nem tudja.
Az első három hónapot végigzokogtam. Most is akárhányszor belenézek a tükörbe, konstatálom, hogy továbbra is ronda, amit látok, de már számolom vissza a hónapokat, hogy leteljen az egy év, és kimehessek külföldre helyrehozni, amit ennyi pénzért, össz-vissz 45 perc alatt elrontott.
Szia
Van esetleg képed ?
Szia
Én a héten lettem kész , ugyan ez a műtét mint ami neked lesz 😊
Szia
Írnál nekem az orvosrol??
Milyen lett a plasztikai muteted??
Mennyibe került??
Köszönöm