Disznózsír. Vele / nélküle? Tényleg fogyaszt? (beszélgetés)
Tizenpár éve azt sulykolták, főzzünk süssünk olajban-val...Mert a zsír káros,hizlal,stb...
én is áttértem az olajra,szinte csak akkor ettünk zsírt,ha tepertőt sütöttem otthon.
Most meg az ellenkezőjét állítják?
Akkor most mi van?
most h említed a libazsírt....van itthon,azt hiszem nem agyalok tovább a mit egyek reggelire kérdésen :D
almát zsírral?:O
Én nem használok olajat. Elég káros.
Pörkölt meg csakis disznózsírral :DDDD viszont köret nélkül ;)
Paprikát viszont jó kis liba/kacsazsírral megkenem és úgy eszem.
Sőőőőttt :DDDD én még az almaszeletet is simán megkenem ezekkel és megeszem :DDDD ki lehet próbálni :D isteni :DDDDD
na de térjünk vissza a disznózsírra..én imsádom kenyérrel,hagymával, paradicsommal,paprikával...
Ha tehetem viszont főzni pálmazsírral szoktam,egyébként olajjal...egészséges kajákat....mint pl körömpörkölt,förr burgonyával és egy vagon fehér kenyérrel :D
:DDD
Mondjuk a bioszóra ehhez elég kevés, de aki ott sem figyelt, annak meg tragédia :DDDD
Szerencsére működik :)
Mondjuk ja....malackanéni :D :D :D
pedig azért gondolom legalább biosz órára mindenki bejárt...
Akkor nálad nagyon működök a mázlifaktor :DDD
Hát...szakember....van olyan az tény. De azt mondjuk nagyon "bírom" mikor malackanéni ad tanácsokat, csak mert ő hivatalosan dietetikus. Hát na. Inkább ne.
De tény, a nagytöbbség, a test alapvető működését sem ismeri.
Én is szültem 2x :)és nem mondanám magam fiatalnak sem :D....volt egy nagy műtétem is,gondoltam felborul a hormonháztartásom,de nem...
Ezért nem kéne sokaknak önfejűen diétába és minden carba belefogni...szakember segítségét kell kérni..szerintem..sokan nincsenek tisztában a dolgokkal egyáltalán....
Vannak ilyen mázlisták, mint te :D
MOndjuk én is ehettem bármit, majd két szülés, és megváltozott az anyagcserém :D Ennyi :D Az ember sajnos nem állandó :D Most már élemedett korom is közrejátszik abban, hogy nem úgy működök mint régen :DDDD
És akkor még az alap zsírsejtek számáról nem is beszéltünk. Akiben szinte nincs, az nem fog raktározni. Kevesen veszik ezt figyelembe. És ezen nem lehet változtatni, hogy hol vannak a testen, és milyen számban.
Én is ezt mondom....nem a hus,szalonna hízlal,hanem a kenyér,köret stb....
Mondjuk én falhatom a fehér kenyeret is kiloszámra akkor sem fogok elhízni...mert azért lássuk be a genetika negy úr a testen!
Rá kellene már döbbenni, hogy nem a szalonna hízlal, hanem a mellé betúrt több szelet kenyér.
Ki kell magában próbálni. Csoda fog történni ;)
További ajánlott fórumok:
- Tényleg fogyaszt az ananász?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!
- Tényleg remekül fogyaszt a barnarizs, zabpehely, zabkorpa "trio"?
- Tényleg fogyasztói "Gyarmat" lett a hazánk?
- Ki milyen fogyasztó teát tudna ajánlani, ami tényleg hat?
- Mit gondoltok a citromos vízről tényleg fogyaszt? tapasztalatok?