DHT blokkolás nőknél (beszélgetés)
Mit érdenmes vizsgáltatnia laborban hajhullás esetén, ha a gyulladás, stressz ki van zárva?
Gondolok itt ösztradiol, Tesztoszteron és D vit szint ezeken kívül?SHBG? Tudja-e valaki, hogy az alfa redukáz enzim szintet hol nézik?
Szia!
Neked mi a tipped androgén típusú hajhullásra?Ez az állapot végleges lehet?
Attól függ, mi okozza....Ha gondolod, dobj privit..érdekelne a történeted.
De sajnos ez az androgen típusú hajhullás leginkább csak kordában tartható, de meg nem szüntethető:((((
Közben meg terheljük a szervezetünket mindenféle hormonnal, meg mással.
Pl. a monoxidilt régebben vérnyomáscsökkenőként alkamazták, de már elavult, és véletlenül jöttek rá, hogy blokkoló hatása van a DHT-re)
Szia!
Bocsi, én a Regaine 2%-os oldatot ajánlottam, ez gyógyszertári forgalomban van. De utánanéztem, a rogaine és a spectral ugyanezt tartamazza, plusz a spectral még néhány hatóanyagot, ami a hajhagymákra jótékony hatású.
Van még a Neocapil oldat is, az is ugyanez a "család".
Nekem PCO-m van, próbáltam, de perioralis dermatitis miatt abba kellett hagynom:-(. Sajnos ezzel a problémával ezermillióval evezünk az ár ellen. Mert csak addig hatnak ezek a szerek,amíg használjuk őket (már ha vmi miatt abba nem kell hagyni). Figyelmedbe ajánlom a Dianés és Cyproxinos fórumokat, ott sok sortstárssal találkozhtasz:-(
Szép Napot Neked!
Maradj a 2%-nál. Még ha magasabb is a tesztód a női átlagnál, azért a férfi magasságot nem éri el.
Nem kevés a 2%. pont ezért annyi, mert míg nőnél a normál érték 1 nm/l, férfiaknál 30felé is járhat.
Mégha magasabb is nálad, vszínű 4-nél nem több.
Figyeld magad, 2-3 hét után esetleg szem alatti minimális ödéma alakulhat ki, minimális vérnyomáscsökkenés, vagy pár hét után dermatitis.
De lehet, hogy téged el is fog kerülni! :-)
Szép Napot Neked! Ani
Nők használhatják az 5%-os minoxidil tartalmú rogaine habot ( ami férfiaknak van ) vagy csak a nőknek szánt 2 %-osat.
Szóval nem túl kevés a 2%-os minoxidil tartalom??
Revita sampon mellé szeretném.
További ajánlott fórumok:
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Viberen blokkolás után mégis tud írni, akit letiltottam. Ez hogy lehetséges?
- Ha a freemailen blokkoltam valakit, visszatudom fordítani a blokkolást?
- Hogy tudom egy oldal blokkolását visszavonni?
- A kisfiam véletlenül valahogy arra kattintott hogy képek blokkolása a honlapon.Hogy tudom vissza csinálni?
- Tudja valaki mit jelent a blokkolás kötés-horgolásban?