Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Depeche Mode FORÖKKÉ :) (beszélgetés)
A mennyország személyi Jézusai újra köztünk. Gahan még mindig úgy rázza a fenekét, hogy attól mindenki zavarba jön....én is! IMÁDTAM! FOREVER!
Ááááá!!! K*rva jó vooolt!!! :D
Pontosítok. Ma koncert!!! :D
Milyen jó lenne, ha Alan még mindig a csapat tagja lenne.
Hát igen, örüljünk hogy még élnek a sok drog meg pia után.
Igen és nagyon hiányzik Alan Vilder sztem....
De örüljünk hogy vannak ,meg hogy élnek egyáltalán a sok önpusztitás után..
DM forever. Emlékszem, az első szám, amit hallottam anno tőlük, az a Get the balance right volt...hát nem ma:-)
Szerintem is jó. :) Bár amit Martin énekel az kevésbé tetszik. Talán az a leggyengébb az albumról.
Az egész album nagyon jó sztem
Igen, a jegy tényleg drága. Sajnos idén "csak" a sima álló helyre tudtam jegyet venni.
Sajnálom, hogy neked nem tetszik az új album. Én szeretem. :) Az albumról a kedvencem a Secret To The End című szám. Számomra megunhatatlan. :)
Drága a jegy sajna, még a legolcsóbb is, na meg meghallgattam a legújabb számait de nem jött be, még akkor sem mert ők éneklik. Imádom őket, de ezek a számok nem tetszenek. :-(
már hallgatom az idei koncertjük track-listáját,és kedden hajrá lesz! :)
én nem tudok:(
pedig a világ legjobb zenekara--
21-én koncert!!! :D Ki jön? :)
Megyek én is! És az hogy pont a születésnapomon lesz a buli az már csak hab a tortán... :D:D
Felszállott a sirály Depeche Mode a király!!!!!
2013. május 21. DEPECHE MODE koncert a Puskás Stadionban!!!
Nekem már meg van a jegyem. Ki jön?
Igen!!!
De ennek főleg a klipje tetszik! :)
Kiváncsi lennék már az új DM albumra.. Hogy egyáltalán mikor lesz,és hogy milyen lesz. Bár szerintem 1000%, hogy nem fogunk csalódni :D
[link]
És ezt valaki? Én nagyon szeretem. :)
A Playing The Angel albumról nekem ez a kedvencem:
[link]
Óóó, én is szeretem mind két számot. :) A Suffer well klippje meg nagyon brutál! :D Imádom! :D
Na jó, még ezt is:
[link]
:) Ezt annyira szeretem, és a klipje is fenomenon :D:D
[link]
Sok szeretettel Nektek :D
sziasztok!
:)
Nagyon örülök, hogy él a fórum :) Látom érdemes volt :D
gyöngyszemű, örülök, hogy újra kedvet kaptál a Depeche-hez, sosem elég abból!! :D:D
Bár én nem szeretem nagyon a feldolgozásokat, a remixeket... de ez tényleg jó! :-)
Ez k..va jóóó!!! :D
Ebben a verzióban még sosem halottam. Nagyon állat! :D
További ajánlott fórumok: