Debreceni Klinika Meddőségi Szakrendelés (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon érdekelne engem a DEOEC Meddőségi Szakrendelés. Nekem már feltárt és kezelt problémám van. Párom tökéletes
Sajnos kicsi az esély a spontán babára méhenkívüli után egy petevezetékkel, extrém túlsúllyal (ami csökken) kezelt pcos-sal és pm alulüxivel.
A Miskolci Kaáliba kezdtünk volna illetve ott lesz az UH-s átjárhatósági, de viszont ott nem megoldható a fagyasztott spermiumból az inszem. Debrecenbe ez megoldott. A párom olaszországba dolgozik és nem biztos, hogy hazaér mire "kellene", ezért be kell "biztosítani" magunkat.
Mik a tapasztalatok?
A Debreceni Kaálin is gondolkodtam, de ott inkább csak lombikkal foglalkoznak szerintem. Úgy gondolom, hogy 1-2 inszemet (persze ez függ a másik petevezeték átjárhatóságától) itt is megpróbálhatnánk és úgy a kaáli lombik?
Mi erről a véleményetek?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Bea
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- A Kecskeméti Megyei Kórház meddőségi szakrendelésén járt már valaki?
- Dr. Török Péter - Debreceni Meddőségi Központ
- A debreceni klinikán a meddőségi szakrendelésen milyen vizsgálatokra kell számítani?
- A gyulai ill. a békéscsabai meddőségi szakrendeléssel kapcsolatban van valakinak tapasztalata?
- Mik a tapasztalatok a debreceni Szent Anna utcai fogszabályozó szakrendelésről?