Dávid naptár (beszélgetés)
Ez a dávid naptár tök hülyeség...Mi évekig akkor mentünk nyaralni, mikor ez a kuruzsló jó időt ígért. Aztán mindig hideg és eső volt.
Nem emlékszem már, hogy milyen volt a január meg a tavasz (bár arra tisztán emékszem, hogy a május melegebb volt, mint a sok évi átlag). De június 5-re, 10-re még emlékszem és mivel ma 25-e van, és jelenleg odakinn 17 fok van, ezért azt hiszem a júniusi előrejelzése egy nagy kalap sz@r. Még ha azt mondanám, hogy néhány nap plusz-minusz belefér...de elnézve az elmúlt napok időjárást és a következő napok előrejelzéseit, nem hinném, hogy egy forintot is érne ez a naptár. Persze, van amikor bejön neki a tippje...jah, ilyen a nagy számok törvénye.
Passz!
Ha kitartóan visszajárogatsz, talán valaki tud segíteni, hisz addig még közel egy hónap van.
Ha sikerülne, megköszönném, ha nekem is megküldenéd.
Köszi!
Amire Te vagy kíváncsi, az pénzbe kerül.
Dávid Mihály telefonszáma megtalálható az interneten, ha jól emlékszem 4000-ért ad ilyen felvilágosítást, de csak így emlékszem rá, nem tuti.
-Január 10-e táján enyhülés következik, majd 17-én a mostaninál is erősebb lesz a lehűlés. Februárban tartósabb lesz a hideg, amely 10-től a hónap végig tart majd. A március is hidegebb lesz a megszokottól. Nem érkezik meg március elején a tavasz, bár 15-től enyhe idő várható. Kicsit megkésve, április ötödikén indul a tavasz, s rohamosan emelkedni fog a hőmérséklet. 25 fokos hőmérséklet is elképzelhető, de tartósan húsz fok fölött lesz a hőmérséklet egész hónapban.
-Május-június-július a sokévi átlagnál összességében hűvösebb lesz, viszont június 5.-én 15.-én és 25.-én erős meleg várható, amolyan egy-két nap alatt belobbanó. Júliusban folyamatosan hűvös lesz, húsz fokot fogja közelíteni a hőmérséklet, kivétel a huszadika környéke, akkor ugyanis lesz egy négy napos meleg szakasz, viszont augusztus első fele igazi nyár lesz huszonötödikéig. Harminc és negyven fok fölötti hőmérsékletet prognosztizálok.
- Szeptember közepe hűvös lesz, a sokévi átlagnál öt fokkal hűvösebb. Ősz is enyhébbnek ígérkezik azzal, hogy október tizenötödikén megjelenik az első fagy: egy hétig éjszaka fagyni fog. December közepén erős hidegre és mínusz tíz-tizenöt fokra készülhetünk. A Csapadék mennyisége a sok évi átlaghoz hasonló lesz, tehát a Dunántúlon 700mm/év, Kelet-Magyaroszág 600mm/év
További ajánlott fórumok:
- 2012.Maya Naptár- Földrengés, járványok, természeti katasztrófák, igen gyors ütemben megvalósulni látszanak a dolgok, mi a véleményed?
- Mi van írva mára a naptáradba? (ne írd be, ha semmi)
- Augusztus 25-re milyen időt jósol a Dávid Mihály féle naptár?
- Milyen lesz az idő Pünközsdkor, tudja valaki?(Dávid naptár)
- 2010. évi Dávid Naptár
- Dávid naptár van valakinek dél-keletre vonatkozóan?