Darálós keksznél a gépet hogyan rakjuk össze? (tudásbázis)
Kérdező, abban igazad van, hogy nincs hova "ráülnie" annak a csiga tengely másik végének. (Míg ha húst darálunk, akkor a lyukacsos korongnak a közepén levő lyukra fekszik rá.
De: ettől még nem lóg a levegőben (bár műszakilag igen), de ez ugye egy kemény tészta (vajas v. margarinos), hűtőből veszed ki pihentetés után. Szóval működni fog, nem fog ott lötyögni semmi.
Nekem a Borbás Marcsi féle Bosch gépem van, arra tettem rá a piacon kapható darálós keksz formát (mert ott 450 Ft, a Bosch-nál rendelve pedig 7800 Ft lenne, és ugyanezt tudja.)
Működik. Amúgy ha elektromos gépet van, nem kell meghajtani a maximumon, elég a 2-3-as.
(Nekem a műszaki férjemnek ugyanez volt a "nyűgje", mint Neked:)
De nem lesz gond (szóval lyukas korongot nem rakod be.
Már többször észrevettem.
Más dolgokat ad ki akkor is ha magyarul, vagy angol nyelven kérdezem.
Köszönöm!
Így már világos.
Igen, értem, már láttam ilyen alkatrészeket.
Nekem nem engedi a gépem megynyitni a 2. linket, azt mondja vírusos. Az elsőt igen.
Jajjjj nekem, bocsánat, félreértettem. Tehát ezekről a készülékekről van szó.
A darálónak a késes részét nyilván nem rakjuk bele, de a lyukacsos korong sem kell bele?
Logikailag gondolom, hogy nem kell, de: Akkor annak a "csigának" a vége nem támaszkodik fel.
Attól még nem tud támaszkodni sehova, hogy a végére a karimával rászorítom a daráltkeksz kinyomót, ez a gondom. (Méret jó amúgy.)
Leírnátok olyan "szőkenősen" nekem?
Köszönöm előre is.