Csomó a herében (beszélgetés)
A műtétet követően voltunk spermabankba,már 11éve lesz hogy hibernálva van,
-az orvos nálunk sem ajánlotta-,
gondoltuk lehet szeretnénk még a későbbiekben gyermeket.
Bevallom egyszer kíváncsiságból mikroszkóp alá vetettük a spermát ,kiderítsük van-e egyáltalán még,és volt!
Ettől még persze nem maradtam terhes az elmúlt 11 évben.Lehet hogy természetes úton nem is lehetnék akkor?
Nálunk a Párom szeretne nagyon,én csak akkor ha készen kézhez kaphatnám :)
Van 3 lány,és mindegyik szinte felnőtt már.
Ezt nem tudom, de a férjem így gondolta.
Elhiszem, hogy rossz. Sperma bankra nem gondoltál? Vagy örökbefogadás. Egy ismerősünk örökbefogadott:)
Ja értem.(Akkor ha lehetett volna babánk baj is lehetett volna belőle?
Minden álmom volt, hogy a páromtól legyen babám de ez nem adatott meg olyan fájó érzés:((
Nekünk sem mondták időben, pedig nagyon jó dokink volt, de valahogy ezt kifelejtette. Amikor szóbakerült már késő volt. Nálunk is ez van, de van gyerekünk, így ez a legkevesebb.
A férjem a betegsége után azt mondta, hogy nem is merné bevállalni, hogy gyerekünk szülessen, így is kellett vinni a fiúnkat kivizsgálásra, mert a diagnosztizálás és a fiam születésének ideje túl közel voltak.
Sajnálom, hogy nektek nem lehetett:(
Neked is jó egészséget!:)
Ügyes vagy, hogy rátaláltál ezekre. A cisztával nem kell semmit kezdeni? Azt gondolom, hogy a paradicsom azért jó a cisztára, mert vízhajtó és a cisztád is vízzel telik meg, nem?
Szia!
Mi lett a CT eredménye?
Régen nem írtál. Remélem azért, mert már el is felejtettétek ezt az egészet.
Elsősorban egészséget kivánok itt mindenkinek.
Én kb 2 éve élek herecisztával.Legalábbis az ultrahangos kontrolonn ezt állitották,és még azt is elmondták,hogy ártalmatlan.
Ez időtájt állapitották meg a prosztata megnagyobbodásom is. Szerintem van köze a kettőnek egymáshoz ! Ez utóbit kordában tudom tartani Tök-Ász kapszulával. Ebből napi egyet csipek,deha észreveszem a csipőm nyilalását székről való felálláskor,ebédkor beveszem a 2, at. Igy jól elvagyok.
A herefájdalmam kb 1 éve kisért,antibiotikummal kezelték,már a harmadik szem utánn tünetmentessé vált !! Ez elég drága,meg igazából ezt nemjó folyamatába enni , igy rátaláltam egy igen egyszerű konyhakerti növényre. Ez nemmás mint befőzött paradicsom. Anyu rakta el az ősszel , naponta kétszer 1.5dl-ert hörpintek,és én mondom,hogy a második naponn megszünt a herefájdalmam !!! Kár hogy nemlehet ide linket bemásolni !! A keresőbe üssétek be :: Paradicsom gyógyhatása Itt mindent leirnak róla,és én biztonn állitom,hogy nálam ténylegesenn van gyógyitó ereje !! Boltban láttam kb 200ft-ért sűritett paradicsom konzervet. Szerintem kb kétnapi adag,mert higitani kell ! Még van anyu spájzolásából,deha elfogy én ijenre térek,mert jobb a GYÓGYSZEREKTŐL,és a KEMÓ utókezelésére is kiváló !!Van még egy érdekes termék,ami a testünk egészét gyógyitja egyszerre. Ez az imfra matrac ! Most kb félpénzért árulja az egyik vebáruház ! A lényege,hogy a kb 100km hosszú érhálózatunkra nagyonjó hatással bir !!! Nem reklámozás a célom,de sajnos én is beteges ürge vagyok,és dohányoztam,mostmeg szeretnék még néhány évet élni,igy sokféle kütyüt,vagy étrendkiegészitőt kipróbáltam.kipróbálok !! Jobb egészséget kivánok mindannyiunknak !!
Szia!
Ez nagyon rossz:(
Na, addig pihi! Nyugalom! Minden rendben lesz.
Ugye a betegség diagnosztizálásakor nem mondták, hogy a hasi nyirok rendszerbe átment volna?
A férjemnek már ott is volt, így volt még egy műtét és csak aztán a biztonsági kezelések. 4 kezelés. Túl vagyunk rajta és azóta minden OK:)
Sziasztok!
CT időpont: márc. 10.
Eredmény: márc. 12.
Addig csak várakozás.
Szia!
Egyre nehezebben viselte őket. Mind testileg, mind lelkileg.
Amikor elkezdett hullani a haja, akkor leborotváltuk az egészet. Szerintem nem hullott volna ki az egész, hanem csak foltokban. Amikor végig simítjuk a fejét, akkor van ahol érezni, hogy van, van ahol pedig azt, hogy nincs.
Szia!
Hogy bírta a kezelést?
Kihullott az összes haja?
Majd írd a CT-t és mindent, hogy mi lesz!
Szia!
Köszönjük, megvagyunk! Ha holnap jó lesz a vérkép,akkor lesz a2. kör utolsó injekciója. Egy hete kapott egy másik injekciót is, azért, hogy ne csökkenjen le a fehérvérsejt, azóta nagyon fáj a lába, és a dereka, a csontjai....
Ráadásul köhög is... :-(
További ajánlott fórumok:
- Bevettem egy csomó altatót már, de nem segít, nem tudok aludni. Mit tegyek?
- Van a bal combomban egy csomó. Mitől lehet?
- Mellben csomó
- Miért állt össze a habarás csomókba a meggylevesem tetején?
- Szerintetek a mellben észlelt csomó mindig rosszat jelent?
- Nem műthető daganat a herében, valakinek van tapasztalat erről?