Csirkemáj almával recept
40 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Csirkemáj almával hozzávalói:
4 lilahagyma
50 dkg alma
3-4 ek.olaj
1 csokor zsálya
40 dkg csirkemáj
só,őrölt bors
A Csirkemáj almával elkészítési módja:
A hagymát és az almát vágd cikkekre.Az olajat forrositsd fel a serpenyőben,dobd bele előbb a hagymát és piritsd meg.Majd add hozzá a májat,fűszerezd meg s add hozzá az almacikkeket is.Önts rá egy kevés vizet,szórd meg az apróra vágott zsályalevéllel és nagy lángon rázogasd,mig a máj megpuhul. Végül sózd meg.
Hagymás tört burgonya illik hozzá.Száritott zsályalevelet is lehet használni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: minimano1979, 2010. jún. 4. 22:16
A csirkemáj almával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.