Csinált már valaki joghurt diétát? (tudásbázis)
Nem akarnák konkrétan diétázni. Inkább a belek mozgása miatt ebből többet iszom, és tejből csak a kávéhoz kb 1,5 dl - t.
Jó ideje saaját magam készítem el, igaz házitejből. De ha jobban higítjuk, soványat kapunk?? Csak annyi vizet teszek forraláskor, hogy ne égjen le.
Kiöblítem a kizárolag tejforraló serpenyőt, és így is picit még így is letapad. Nem kell sikálni, szépen el lehet mosogatni.
Sima natúr joghurttal olytottam be, a te.., jó ideje 1 jó evőkanálnyit hagyok az üvegbe, és felöntöm a kb kézmelegre hűlt forralt tejjel.
Most vetem egy bifi.. az mennyivel jobb??
Megkostoltam a dan... és szinte a külömbség semmi.
Illetve mintha a kefír és a tejföl keveréke lenne!
Jól éreztem??
gyumolcsjoghurt = cukor
natur = pfuj
visszallas alatt mit ertesz? mert ha utana ugyanugy eszel ahogy elotte akkor garantaltan visszamegy a sulyod. hulyesegek ezek a kura dietak, valtani kell (szvsz).
Lényege: Napi étkezéseink kalóriaértéke ne haladja meg a 700-at. Fogyasszunk sok gyümölcsöt és éhségérzet esetén natúr joghurtot.Naponta legalább 2 liter folyadékok igyunk meg.
Időtartama: 3-5 nap
A gugliban találsz napi menüleírást:)
A Joghurtba nagyon finom belemixelni az uborkát, vagy avokádót, pici hagymát fokhagymát.Nagyon üdítő a hatása és egy pici citromlével meg lehet bolondítani.
Gyümölcsjoghurt tele van cukorral én ilyesmit nem eszem.
Szia!
Hát én igen... kb 2-3 évvel ezelőtt,a munkahelyemen a legjobb haverommal kezdtünk bele...
Igazából az első pár nap a legnehezebb,de nagyon hatásos.
Mi úgy csináltuk,hogy első nap egy nagy dobozos joghurtot ettünk csak,második nap,két kicsit,és igy tovább,hamar összeszűkül a gyomor,egy hét múlva elég akár 1 kisdobozos is,de a lényeg mellette a sok folyadék. Mi gyümölcsjoghurtot ettünk.Sok sikert hozzá.