Csajok! Mekkora a átlagos péniszméret? (tudásbázis)
S ha már pikáns a téma, kérdezhetek, amúgy "sallangok" nélkül?
A múlt időben fogalmazás csak véletlen, gondolom... ;)
Miként függ össze a méret és az, hogy 50 felett nősültek?
50?
50 micsoda? Az az év, persze, buta vagyok. ;)
De akkor meg nem értem...
Úgy látom itt a fiatalabb korosztály képviselteti magát...minket öregebbeket már meg sem kérdeznek...anno a pasik 50 alatt nem is nagyon nősültek.....korosztályom beli hölgyek válaszai lennének mérv-és mértékadóak...))))
Megjegyzem halkan,rám a méret miatt sosem volt panasz...más miatt gyakran,de ezért nem...))))
Tudásbázis - Csajok! Mekkora a átlagos péniszméret?
Hmmm... mekkkkkora?! Hát kicsiiiiiiii! ;)
Tréfát félretéve, nem árt hüvelyre gyúrni! ;) Úgy értem izmosodni. Ez megoldás! :)
Hazánkban 12-17cm, de a jellemzőbb hossz az ország nagy részén 13-15cm. Kis érdekesség hogy hazánkban 3%-ban 18-22 centis és a szomszédos Ausztriában ez 5+%. Szemetek jobban állnak ebben is, több fájó női has és több csapkodott érzékeny méhnyak.
Átlagos európai +2,5 centit hazudik, a magyarok a földön dobogós helyre hazudták magukat a önbevallásos teszteken. Reszkessetek fekete afrikaiak jön a "hungarian monster dick".
Ami érdekesebb, hogy a magyar nők a legrugalmasabbak Európában ha párjuk kérése nem a szívügyük. És a prostitúcióval nincs sok kapcsolata, mert ha valaki járt vagy ismeri a volt szovjetunió országaiban a helyzetet, vagy onnan jött örömlányokat akkor azt fogja látni a magyar prosti roppant prűd. Sok mindent amit egy nyugati nem vállal elvállal, és sok mindent meg nem.
De mi a mértékegység???
Cm vagy col(1 col kb. 2,5 cm)
Hát, érdekesés köszönöm!
Gátlás a fájdalom miatt???!!! Dehogynem!!!! Én nem merném!!! Így is mindig attól félek, hogy valami fájdalmat okozok, nem merném cimbálni, főleg mikor "megkomolyodik" a kezemben!!! Nem is lehet akkor lekonyítani, vagy igen, szabad???
Szerintem ezt a pasiknak kell maguknak!!! Vagy akkor csinálnám én, mikor útálatos velem! Viszont olyankor nem szokta a kezembe adni! ...
hmm
akk inkább eu szabvény extrásokkal randiznék ha lehet :D
Az EU szabvány 15/3,5 :D :D valahol ezt olvastam.
És Mo. EU tagállam:)))
Természetesen nem kizárt az "idegen kezűség":-)
Sőt, könnyen lehet, hogy ha nem magadnak végzed, még hatékonyabb is, hiszen, neki nem lesz gátlása a fájdalom miatt:-)
Nem a napra gondoltam :D Hanem a centire :D :D Szerintem a 31.-i után jól jön az a kéthét
:D:D
jahogy nem az a kérdés hogy mennyi a jó...Bocsi
Az átlag? Szerintem 16-18...
16tól 31ig? :D:D:D
Bocs, nem bírtam kihagyni :D:D
További ajánlott fórumok:
- Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével?
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Mekkora lehet egy normál, átlagos nyelvcsap?
- Elvárás a nők részéről a nagy péniszméret?
- Tényleg egyre nagyobb az átlagos péniszméret?
- Igaz, hogy a dohányzástól összemehet a férfiak péniszmérete?