Colour B4 (hajfestékeltávolítót) használt már valaki? (tudásbázis)
8. 1986Anita
2012. febr. 2. 19:41
Azt hiszem muszáj kipróbálnom, remélem én is pozitív eredményről számolhatok be :D
7. Biuska002
2012. febr. 2. 19:39
IGen tényleg sok minden van róla,képekben is,nekem barátnőm megcsiálta neki mondjuk kissebb haja van,mikor találkoztam vele nem hittem a szememnek,tudtam róla hogy fekete haja volt már rég neki is,azt mondta kicsit fura szaga volt mindenki menekült töle:)de a végeredmény szép egységes egész világos barna lett azóta nemis festette semmilyenre!
6. 1986Anita
2012. febr. 2. 18:17
Pedig a neten nagyon sok írás van erről, fényképekkel alátámasztva.
5. Ágio8405
2012. febr. 1. 20:08
én inkább fodrászra biznám. Egy lépésben eleve lehetetlenség. Ha egybe rákened maximum narancssárga lesz belöle. A fodrászok is ilyen esteben melirozással fokozatosan világositják
a hajat.
4. 1986Anita
2012. febr. 1. 19:56
És mikor akarod kipróbálni? Én a hétvégén szeretném, de tele vagyok félelmekkel, most olvasom a neten az erről szóló cikkeket.
3. Biuska002
2012. jan. 31. 20:27
Szia,én is szivesen kipróbálnám,googleba beirod kiad pár kérdéses oldalt ahol elég sok tapasztalatot leirtak,legtöbben nagyon dicsérik,nekem feketés nagyon sötét barna a hajam már rég,és nagyon szép dús hosszú,szivesen kipróbálnám de vannak bennem félelmek azért vele szemben,arra gondoltam csak pár tincset fogok elöször bekenni,aztán meglátom.Remélem tudtam valamit segiteni.
2. 1986Anita
2011. dec. 2. 20:04
Sötétbarnás fekete hajamat szeretném kivilágosítani, és ha van valakinek ezzel a termékkel kapcsolatban tapasztalata, vagy hallott már róla, akkor ossza meg velem!
1. 1986Anita
2011. dec. 2. 20:03
Colour B4 (hajfestékeltávolítót) használt már valaki?
További ajánlott fórumok:
- Tisztán növényi alapanyagokbók készült hajfestéket használt-e már valaki? Milyen tapasztalatok vannak?
- "Égnek áll a hajam", mert nem a leírtak szerint használtam a hajfestéket, mit tegyek most?
- Használt valaki henna hajfestéket? Mik a tapasztalatok?
- Használ/használt valaki L'Oréal ammóniamentes hajfestéket?
- Hol lehet kapni Mystic in Colour hajfestéket?
- Sublime Mousse 60-as hajfestéket használt valaki?Tapasztalatok?