Camino útitársat keresek (beszélgetés)
Sziasztok! Caminora keresek útitársat februári indulással. Ez nem a legkellemesebb időszak, viszont nincsenek sokan és más élményt nyújt. Olyan személyt keresek aki vállalni tudja a közel egy hónapos utat.
Más feltétele nincs, de azért egy személyes ismerkedőn, találkozó, beszélgetés, útiterv...stb. mindenképpen szükségeltetik.
Várom a jelentkezéseket nagy szeretettel! Ha nem jelentkezik senki, egyedül vágok neki.
Simán.
Pár éve Gödöllőről Miskolcra gyalogoltam el 6 nap alatt, egyetlen szállás nem volt előre megbeszélve- improvizáltam. Működött...
Egy ilyen útos soha nem vagy egyedül. :-)
szerintem itt minden info megvan, es utitars(ak)at is konnyebben talaltok, mint a hoxan :)
remelem, tudtam segiteni
Igen!!
Azt mondják, mindig van valaki, aki akkor indul el...kortól, nemzetiségtől, vallástól függetlenül.
Senki nem marad utitárs és őrzőangyal nélkül!
Én is el fogok menni, de egyelőre babázok, úgyhogy ismét elhalasztva néhány évvel. Viszont amióta 6-8 éve megérintett, azóta tudom, hogy amikor itt lesz az ideje, akkor végigmegyek rajta.
Most inkább nem gondolok jobban bele, mert akkor irigykedni fogok... ;-)
Vonz, mint a mágnes. Kitérni nem lehet előle.
Két idős szülőt nem hagyhatok magára.
Teljesítem gyermeki kötelességemet.
Sándor Anikó: El Camino - az Út, ami hazavisz című könyv hivatalos facebook oldala
Életrajz
阿仁子.
Leírás
Akik túlélték a halál pillanatát, azt mondják, pár másodperc alatt lepereg a szemük előtt az életük. De csak ott, az utolsó pillanatban kristályosodik ki a lényeg, ám akkor általában már késő. Én 40 napot kaptam a sorstól, hogy végignézzem életem filmjét, még időben. Remegtem a döbbenettől, amikor kézzel foghatóvá vált a csoda, és sírtam a zavarodottságtól, amikor nem értettem, mi történik velem. Aztán hazajöttem, és könyvbe rendeztem a 40 nap történetét. El Camino, az Út, ami hazavisz… igen, így érzem. Megtaláltam az utamat – hazafelé.
Könyvem 2011. november 15-én jelent meg.
Alapadatok
Születés 2011. október
Elérhetőségek
E-mail hibiskusvirag@gmail.com
Honlap [link]
:DD
Hív az Út és vonz magához, mint a mágnes és akkor menni kell. Csak idő kérdése,hogy mikor, de tuti,hogy mész! :))
Másik fórum... Sajnos kevés hozzászólás van:
Tudásbázis - El Camino - minden, amit tudni érdemes
Ez nem utazás...
Rózi70 tavaly meg is csinálta!