Calici...rota, lappangási ideje? (tudásbázis)
na mi lett? hogy vagy?
(én hánytam éjjel, rosszul voltam nagyon... melózni tuti nem tudnék így... sajna a dedalon is kijött volna, már egy korty víz sem maradt bent... de még a kúp sem... :S)
a kóla jó a hányingerre, reggel hoztak nekem, most már jobban vagyok :P
ma csütörtök este van, nem szerda :)
amúgy az én kislányom is kedd éjjel hányt többször, és nekem most émelyeg a gyomrom.. nem tudom ez melyik vírus, de most járvány van! nálunk az egész bölcsin átment most múlt hét óta, de más környékekről is hallom... 1-2 nap alatt túl van rajta mindenki...
ha nagyon gáz a meló, akkor daedalon tablettával, meg széntablettáal biztos ki lehet húzni :)
5-10 óra mondták ma az oviban, ahol szintén dúl.
viszont ha már kijött rajtad, akkor nagyon hamar vége is és szerencsés esetben nem gyengülsz le.
Sziasztok! kérdésem az lenne, hogy pici fiam, kedden éjjel hányt, tegnap lázas volt, hasmenése nem volt, több alkalommal hányt kedd éjjel...ma ugye szerda este van. mennyi idő alappangási ideje ezeknek a hányás hasmenéses vírusoknak?
Azért kérdezem, mert nekem hajnalban munka lenne, de félórája elkapott a szapora...és hát azóta több alkalommal látogattam az illemhelyiséget...:-)
Próbáltam szépen fogalmazni:-)
köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Tudom hogy a vízből is ez folyik de nincs sok idő utána olvasni itt a neten:Mennyi a lappangási ideje a H1N1.-nek?
- Macska calicivírus
- 27 hetes terhes vagyok, mit tegyek ha elkaptam a calici vírust?
- Rühellem a lappangási időt, inkább törjön ki. Párom...
- Mennyi nálatok egy nátha lappangási ideje?
- Egy sima ( nem rota) hányás -hasmenéses vírus esetén, mennyi a lappangási idő?