Boszorkánymáglya recept
A Boszorkánymáglya hozzávalói:16 db babapiskóta
3 dl tej
ízlés szerint vanília cukor és porcukor
25 dkg gesztenye massza
cukrozott tejszínhab
1 tábla étcsokoládé
A Boszorkánymáglya elkészítési módja:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2015. máj. 1. 19:38
A boszorkánymáglya elkészítési módja és hozzávalói.