Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Bölcsességfog-műtét utáni gyulladás fórum

Bölcsességfog-műtét utáni gyulladás (beszélgetős fórum)

7. Enissa (válaszként erre: 6. - Renaa99)
ma 21:57
Lehet az ügyeletes azt gondolta, hétfőn az orvos már elmondta.
6. Renaa99 (válaszként erre: 3. - Enissa)
ma 21:54
Sajnos ezt se mutet utan szoban, se a papiron le irva nem tortent meg. Kerdeztem hogy kell e ilyet hasznalni (testveremnek volt bolcsifog mutetje, neki kellett, ezert is kerdeztem ra) de azt mondtak ott akkor hetfon hogy nem. Illetve az ugyeleten se emlitettek sem ezt sajnos. :(
5. Enissa (válaszként erre: 4. - Renaa99)
ma 21:53
Gyors jobbulást!
4. Renaa99 (válaszként erre: 2. - Enissa)
ma 21:51
Igen elmondtàk, mindent betartottam. Nagyon vigyaztam mindenre mai napig is. Azt mondta a doki hogy kivulrol szep a seb, nem volt benne etel maradek, nem ertette o se hogy miert gyulladt be.
ma 21:25
jav. az nap- aznap... és amíg nem gyógyul meg fertőtlenítővel kellene öblögetned. Holnap menj el a gyógyszertárba és vegyél speciális fertőtlenítőt öblögetéshez.
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Renaa99)
ma 21:22

Nem normális, ha gennyes a műtéti terület.

Elmondták, hogy az nap ne egyél, ne moss fogat, ne szívogasd, fertőtlenítőoldattal öblögesd át a szád?

ma 20:33
Sziasztok, 5 napja volt bolcsesseg fog mutetem, also balt vettek ki. A mutet viszonylag gyors volt, igazabol minden rendben ment, egybe tudta ki venni a doki, utana szepen osszevartak es mehettem is haza. Na de ezutan jott a fekete leves, kezdve azzal hogy kozel 6-7 oran keresztul nem allt el a verzes, ami miatt visszakellett mennem az ugyeletre ahol plusz varatot kaptam. Utana szerencsere mar nem volt ezzel problema. Mai nap(pentek) visszakellett ujra mennem sajnos mivel begyulladt es eszrevettem, hogy gennyezik, kitisztítottak illetve kaptam jodos gezcsikot a sebbe. Doki szerint ket oltes koze nyult be es ugy tisztitotta es dugta bele a jodos csikot. Viszont ma este mintha megint latnam hogy tovabbra is gennyezik, faj is elegge. Kaptam antibiotikumot, 6 napos kura. Hetfon kell visszamenni amikor is kiszedik meg a gezcsikot. Valakinek esetleg volt hasonlo sztorija? Nagyon felek hogy visszakell mennem holnap, normalis hogy a gezcsik utan is gennyezik meg? Oszinten 5 nap alatt haromszor kellett hozzanyulni es mar nagyon kivagyok merulve. Bizom benne hogy jart mar valaki a cipomben es tud par szoval segiteni, megnyugtatni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook