Biztosítóval kapcsolatos jogi problémában tud valaki segíteni? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni, ha valaki tud, kérlek segítsetek.
Olyan szervezetet keresek, mint pld. a helsinki Bizottság, ahol általános problémámat esetleg bíróság, nemzetközi bíróság elé lehetne vinni.
Teljes körű Casco biztosításom volt. Ellopták az autómat, most van 4 millió Ft mínuszom és nincs kocsim sem.
Egy osztrák barátomnak meséltem a témát, aki teljesen megrökönyődött. Egyik a bank általi eljárás , a hitelre dupla árfolyamkülönbözet.. de most nem erről van szó. A biztosító Ausztriában, és az EU-ban , ha teljes körű Cascot kötsz, az önrész lesz a tiéd lopás esetén. Nálam fillérekre leértékelte az autót, és olyan alacsony összeget utalt a banknak, hogy ilyen slamasztikába kerültem.(hiába reklamáltam lesöpörtek, mint egy senkit..) Precedens pert szeretnék indítani, de sajnos az anyagi lehetőségeim igen korlátozottak. jó ügyvédhez. Kersek olyan civil szervezetet, vagy egy olyan ügyvédi irodát, aki felvenné velem a harcot. Szerintem minden embert átvágnak ezzel. Ha nem fizetik ki a kocsit, akkor mit jelent a teljes körű casco ??? Méreg drágán ??
Ha van ötletek, hogyan induljak neki, akkor kérlek segítsetek.
Előre is nagyon köszönöm, harcra fel a biztosítók ellen !!
További ajánlott fórumok:
- Kutya tüzelésével kapcsolatban tudtok segíteni?
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Van köztetek ügyvéd, aki vállalkozásokkal kapcsolatos problémában segíteni tudna?
- Alianz biztosítóval kapcsolatos kérdésben tud valaki segíteni?
- Generáli mennyire korrekt megbízható biztosító?Velük van dolgom kárügyintézésel kapcsolatosan (gépjármű), de 3 hete válaszra sem méltatnak.
- Segítenétek Facebookkal kapcsolatos problémában?