Biztosítási ügyben első fokú bírósági döntést hoztak. Ezután mi történik? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szeretném tudni,hogy pontosan mit jelent az Idéző Végzés?Tudtok nekem ebben segíteni?
Bár igazad lenne!!! A sok tárgylásból, egyszer kellett megjelennem. S akkor nagyon harcolt a biztositó jogásza. Nincs mit veszteniük azzal ha húzzák az időt.- de megpróbálok, pozitívabb lenni, hátha nem mennek tovább!!
Az viszont ilyesztő, hogy visszadobhatják első- fokra...
Szia!
Nem. Én abban sem lennék biztos, hogy fellebeznek. Ha mégis, az közel sem fog olyan sok tárgyalásból állni, hiszen ilyenkor a másod fokú bíróság megvizsgálja a peranyagot és vagy jóváhagya az első fokú ítéletet, vagy visszaküldi újratárgyalásra első fokra.
Sok szerencsét!
Sziasztok!!
Ellopták a kocsimat, 2006-ban. A biztosító nem akart fizetni s ezért, pereltem. Novemberben a bíró , közbenső itéletet hírdetett, mely nekem kedvezett. Biztosan fellebeznek majd, s jön a másodfok.. Az is olyan sok tárgyalásból áll??
További ajánlott fórumok:
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Kötelező biztosítás
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Ha biztosítani tudnád gyerekeid felnevelését anyagilag is, több/hány gyereket szeretnél/vállalnál?
- Ha valaki külföldön tartózkodik, bevonják a személyit és valami biztositást kell fizetnie?
- Kötelező biztositást nem fizeted akkor mi történik?ki tudja?