Biszexuális beállítottságú vagyok. Férjem van és gyerekeim.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mindenkinek van saját véleménye, tapasztalata, így hajlamosabbak vagyunk ítélkezni mások felett, akik nem úgy élnek, nem azt gondolnak helyesnek amit te.
A Gruppen fogalmát a 43. hsz tartalmazza, amit ugye nem én írtam, tehát nekem nincs mihez gratulálnod.
Object lessons again!
Azt mondják a bölcsek, hogy mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Én speciel imádom a biszex nőket.
Más pasival se találkoztam még akit ez zavart volna, sőt..-))
Biztos van olyan férfi aki hidegrázást kap a biszex nőktől, de én még nem találkoztam ilyennel.
A férjem erősen támogatná az ezirányú vágyaimat, de velem e téren nincs szerencséje.
Nyilván! ..de vajon a férjével is tudatta a legelején?
..ugyanis nem minden férfi kultiválja a biszex nőket.
Az a "rengeteg" %-ban mit jelent, szerinted?
Ez a vágyakozás, amiről itt szó van, sajnos vagy nem, cudarul beleszól egy csomó ember életébe, akik kapcsolatban állnak a fórumnyitóval. (Legesleginkább a saját gyerekeire gondolok, akik a legvédtelenebbek.)
Persze, ha így alakult, hogy a fiú meleg lett, nincs mit tenni. ...de gondolom, soha nem fog megnősülni?!
..tegyük fel kiderül a párodról x idő után, hogy meleg! Hogyan reagálnál? ..nem éreznéd úgy, hogy átvert?
..mert, ha már az elején tudtad volna, hogy biszexuális, biztos nem őt választod!
Csak az olvashatja, aki érintett benne? 😂
Szerintem neked van ferde gondolkodásod is, ha meg akarod határozni, hogy ki írhat ide!
Különben mi sértő van a ferde hajlam szakkifejezésben? Nem értem! Ez nem betegség, hanem genetikai elferdült hajlamnak is nevezzük.
Talán zavar mások véleménye?
Akkor csak a saját irományaidat olvasd!
Szerintem a ferde gondolkodás rosszabb mint a "ferde" hajlam!
Itt is vannak megmondó emberek, mint mindenhol. Ez nem is baj, de olyan mondjon véleményt akinek van tapasztalata ezen a téren. Neked van? Gondolom voltak vágyaid, örülök ha minden össze jött!
Én 53 évesen, most érzem úgy hogy szeretnék mást is ki próbálni...
Ritkán szólok hozzá témákhoz, de akkor igyekszem nem bántani mást.
Nem is értem, a te erkölcsi érték rendeddel hogyan kattintasz egy ilyen kérdésre?
Ahogy mondod. Szíved joga, hogy azt gondolj a másságról, ami a meggyőződésed.
Én is csak a meggyőződésemet írtam le.
Ami most történik a szexuális másság(ok) ürügyén, az még annál is rosszabb.
(De ez csak az én különbejáratú véleményem, s szerintem szívem joga, hogy azt gondoljak róla, ami a meggyőződésem.)
Nem kell magunkba temetni. De kezelhetjük helyén a dolgokat.
Ez a másság nem olyan mint a mozgássérült mássága. Ő nem hagyhatja otthon a kerekesszéket. Egyféleképpen tudja megmutatni magát. A szexuális beállítottságot viszont nem muszáj kiteregetni. Főleg ha az erre adott reakció zavaró. Otthon viszont azt csinál mindenki amit akar, és nem kell tartanunk idegenek megnyilvánulásaitól.
Most ez a divat: a "másság".
Volt, hogy a rakott szoknya volt a divat, volt, hogy a miniszoknya. Vagy a rakott miniszoknya...
Remélem, ez a divat se lesz tartós!
Mindenkinek vannak vágyai...
Vajon jobb, ha magunkba temetjűk őket?
További ajánlott fórumok:
- Aki nem tartja cikinek a női biszexualitást és van kedve dumcsizni, azt várom ide!
- Miért nem lennél barátnője egy biszexuális nőnek?
- Segítség! - Kamaszok a gyerekeim
- Segítség, gyerekeim vannak!
- Úgy érzem és úgy gondolom, hogy biszexuális vagyok.
- Azért elvehetik tőlem a gyerekeket, mert biszexuális vagyok és nővel vagyok együtt?