Bevált-e az escapelle sürgősségi gyógyszer vagy nem? (beszélgetés)
Pont tegnap este peteérés napon csúszott hiba a rendszerbe....
ma reggel irány a doki,aki fel is írta a gyógyszert és a patikában be is kaptam(5500ft).Azért a doki elmondta,hogy mivel kritikus napon történt így a terhességre 15% az esélyem......
A következő két hetem elég stresszes lesz,de amint megvan a gyógyszer hatása (ha pozitív,ha negatív) írok!!!!!!!!
Most már én is mondhatom, hogy bevált ez a gyógyszer ráadásul nekem is peteérésem volt!!!
Jó ez a bogyó!!!
Igen, tudom hogy van ilyen fórum. Használom is őket. Csak ezért nyitottam meg ezt a fórumot, mert konkrétan az eredményre vagyok kíváncsi, hogy bevált-e vagy sem. Mert sokan írtak abban a fórumban, de volt aki eltűnt és nem írta meg hogy megjött-e neki vagy terhes lett. Így arra gondoltam ez legyen egyfajta statisztikai kimutatás fórum. Igen vagy nem!!!
És köszi a hozzászólást!
Szia!
Én menzi után voltam, kb. 15 óra után vettem be, de nekem segített.
Van már egy ilyen escapelles fórum, ott több véleményt is olvashatsz!
Neked is szép napot, üdv: V. :)
Kíváncsi vagyok hogy kinek használt az escapelle gyógyszer és kinek nem? Szeretném ha azt is megírnátok, hogy a ciklus hányadik napján történt a "baleset" és hány órára vettétek be az escapelle-t?
Köszi előre is a válaszokat!!!
Szép napot mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Mennyire megbízható az Escapelle sűrgösségi fogamzásgátló?
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki