Bevállalnád, hogy nem foglalsz előre szállást? (beszélgetés)
Habár egyszer Csehországban egy fiatal pár meg akart minket hívni magukhoz :)
Aztán a panzió mellett döntöttünk.
Ki tudja milyen szándékkal, gruppen,vagy szervkereskedelem? :)
Attól függ merre?Isztrián simán, délen Split felé inkább ne.
Én aludtam pl Szlovéniában ott nem ettek meg :)
Sőt Lengyeleknél is.
Habár egy húzóra le szoktunk menni, szép komótosan éjszaka, autópálya nélkül Horvátországba, bár mi Szlovéniának megyünk, mert Isztriát szeretjük.
most krk vagy crikvenica?:D
irok privit:d
ő csak azután fog aggódni miután egyszer megszivtátok, sajna nálunk is igy van
biztonsági okokból vigyél több pénzt és amikor már egy-két órája kerestek és nincs semmi, bökkj rá egy luxushotelre hogy szivem mi most itt alszunk fizess:D
reálisan nézve ne aludj eldugott helyen sehol:D
mi egy kemping külső parkolójánál "aludtunk" a kapuja mellett (és belógtunk a tenger felől wcre:d)
szal én inkább ilyen kivilágitott helyen aludnék, vagy benzinkút vagy ilyesmi
szerintem itthon tuti van üresz szállás a kérdés csak az hogy mennyiért
de tengerparton főszezonban minden tele van kivéve a sátras helyek
Mi mindig foglalunk, nálunk ez alap.
Bírom azokat a honfitársainkat, akik nulla idegennyelv tudással nekivágnak szállásfoglalás nélkül az Adriának.
Már vagy három alkalommal segítettünk ilyen embereknek. Volt közöttük fiatal és öreg is. Ez számomra érthetetlen.
hát ja, a szivás része ismerős:D
tényleg annak éreztem, mikor a legnagyobb tűző napba 10-16ig bandukolsz a sziesztázó helyiek között ahol mindenhol teltház van hogy estére legyen helyed, nem kicsitt égtem le, ugyhogy utána két napig nem tudtam napozni se:D
ugyhogy kisbabával ilyet sose kivánnék senkinek
mi sokat mentünk foglalás nélkül, sokszor nagyon jó helyet találtunk, viszont párszor volt olyan hogy egyszer egy nappalt koslattunk mert nem volt sehol semmi, egyszer meg kocsiban aludtunk egy éjjelt tengerparton...izgalmas volt meg vicces de gyerekkel sose mennék igy
a lazaságnak is van 6ára
ha meg sok pénzem lenne akkor meg tuti foglalnék
Természetesen. Szállodák mindenütt vannak a világon :)
Aki pedig nem tömegturista-telepekre megy nyaralni, az gyakran így tesz.
További ajánlott fórumok:
- Negyedik gyermek! Ti bevállalnátok?
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Szerintetek merjem bevállalni? Légyszi segítsetek!!!
- 2 nagysúlyú baba, és 2 nehéz szülés után bevállalnál még 1 babát?
- Repülőút egyedül egy 2, 5 éves ikerpárral? Ráadásul hajnali gép (6:25). És Ryanair, ahol ráfutással kapsz jó helyet. Bevállalnátok?
- Velencébe mivel érdemes elmenni, és melyik a legolcsóbb, ill. leggyorsabb?Hány napra érdemes menni minimum, és előre kell szállást foglalni?