Betöltöttem a 35-öt, és most tervezzük a második babát! (beszélgetés)
Én Alexával április 4-re voltam kiírva és március 21-én született meg.
Ápr.2.De ezt ugye a félidős peteéréshez számolják.Nekem nem sokkal a mensi után fogant,úgyhogy pár nappal előbb lehetséges.99 %ban tudom a fogantatás napját,meg ugye nagyon hamar(4 nappal a nem várt előtt,nap közben pozitív lett a tesztem).
Szia!
Gratulálok neked!!!!
Mikorra vagy kiírva?
Sziasztok!Pénteken az uh a petezsákban egy 9 mm-es babócit mutatott,és már ver a pici szive:)
Szia!
Próbálj meg kekszet enni az sokat segít. És plusz nem fog leesni a vércukrod.
Sziasztok!ma voltam Kittivel a 4 éves státuszvizsgálaton.107 cm és 17 kg:)Én meg ma nagyon sz..rul vagyok ám!Olyan hányinger kínoz,totál keserű a szám.Semmi kaja nem megy le,csak a hideg tejet bírom meginni.Este,ha apa hazajön,elmegyünk vásárolni.Veszek egy halom joghurtot,mert az még jól esik.De most "normális"kajára gondolni se tudok...
Szia!
Hamar itt lesz az a péntek. :)
Ha megjöttél írj beszámolót.
Sziasztok!Már nem soká péntek,és mehetek a dokihoz:)Jól vagyok,elmúlt a farkasétvágyam,most visszatért a normál rend.De a melleim nagyon fájnak.Olyanok,mint 2 lufi!Eddig is volt egy 85D méretem,de ez most hatalmas!!!És még csak a 6.hét...
Sziasztok!
Nincs itt senki?
Nem akarok izgulni:)))Minden rendben van és kész!!!Úgy kell lennie:))))
Elkésve biztosan nem vagy! Csak azt hittem izgulsz..
Sziasztok!
Pipacsvirág csinált egy klubbot nem jöttök oda?
"Harmincöt év feletti anyukák".
Pettka ha nincs semmi gond ráérsz kb 8 hetesen menni dokihoz. Általában 7-8 héttől látják a szívverést azért nem szokták annyira sürgetni a dokik az első kontrollt.
nem megyek...Kittivel is elmúltam 6 hetes,amikor mentem először,és azt mondta a doki"de nagyon sietett!"...szóval,szeintem,nem vagyok elkésve:)
A hír kellemetlen egy kismamának, de azt gondolom, ha nincs semmi baj, nem gond. Ha izgulsz, menj el máshoz. Én a magam megnyugtatásáért biztosan ezt tenném. Bár én "hisztis " nő vagyok.:-))))
Sziasztok!Most hívtak,nem rendel a doki,ma kellett volna mennem.Családi okok miatt csak jövő pénteken lesz majd.Az is elég még ugye,akkor leszek 6 hét+pár napos.Kittivel is így mentem először.Én úgy néztem,április 2-a.
Szia!Köszönöm,jól vagyok:)állandóan éhes vagyok:)))
Pettka!
Veled mi újság? Jól vagytok? Hogy érzed magad?
sziasztok!
Remélem, mindenki jól van.
A 8. hét végén voltam dokinál, minden rendben.
Szorítok neked!!
Majd írd meg hogy mi volt a dokinál.
Köszönöm,jól vagyok!!!Hétfőn megyek dokihoz.Remélem,minden rendben lesz:)))
Hopp,a másikra akartam írni,bocsi:)))
Agibela,Liza???Merre vagytok?Enci nem jön,mert amióta nem lép be,azt írja ,nem vírusos a gépe.Így most sajna hanyagol minket:(De jól van,reggel volt dokinál,minden oké!
Szia!Á,én ilyen korán???Mostanában 9-is szunya Kittivel:)Apa reggel felkel,Kittus átmászik a helyére,összebújunk és alszunk:)))Jaj,de jó is ez!!!
Sziasztok!
Van itt valaki?
Szia!
Én itt vagyok. :)
Jelentkeztem a klubba. :)
Aki szeretne beszélgetni bármiről,van egy klubom "Harmincöt év feletti anyukák"néven.Bárkit nagyon szívesen látok egy kis csevegésre!
További ajánlott fórumok: