Beteg vagyok, házi tippeket kérek a jobbuláshoz (beszélgetés)
Hát nem tudom. Engem még sosem küldött el a háziorvosom és megvizsgál, tanácsot ad, tovább küld vizsgálatra.
És még én nem vagyok elégedett vele...
Na, ez mindegy is. Egy kis torok kaparással én se futkosok orvoshoz.
Nekünk is volt ilyenünk mostanság. Én ACC200-at szedtem 2 napig. Már 1 db-tól jobb lett, a másodiktól teljesen rendbe jöttem.
Tényleg nem vicc.
Engem az orvosom konkrétan a rendelő udvarában "vizsgált" meg plexi védővel a fején..
Nem humoros, de ezt nyunyokáné országos tisztifőorvos mondta.
Ez a színvonal.
2 napig csak azt szedd, és pihenj.:))
Ha nem javulsz, akkor jöhet más. Keverni sem érdemes!
Milyen gyógyszert vettél? Lehet, hogy elég az és a pihenés.
Én azért elmennék dokihoz, állapítsa meg ő, hogy sima nátha, vagy nem.
Igazolást te magad írod?
C vitamin pezsgőtabletta citrom kalmopyrin, ha láztas vagy vmi lázcsillapító
sok pihenés
Házi praktika nem patikai praktika.
Amigy meg vettem gyógyszert ezt is írtam
Szervusztok.
Tegnap haza kellett jönnöm a munkából mert olyan rosszul éreztem magam. Már reggel is kapart a torkom de délutánra rosszabb lett.
Haza jöttem pasikaban vettem valami bogyót megfazasra de ma mégsem mentem melóba.
Házi praktikákat kérek hogy jobban legyek.
Köszönöm szépen
Orvoshoz nem fogok menni mert képesek rám fogni hogy korona vírusom van. Kihagyom tudom hogy csak meghültem.
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Pszichésen beteg vagyok.Van erre megoldás?(pénzügyi kérdés)
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?
- Tanácstalan vagyok! A lányom már lassan 3 hete beteg és még mindig sípol a tüdeje, mit lehet még tenni?
- Pánikbeteg vagyok, de egyszerűen nem jövök ki belőle!
- Ha a rendes cukormérővel, megmérték a cukromat, és 11, 3 -at mutatott, nagy a valószinűsége , hogy cukorbeteg vagyok?