Beszélgessünk a gyűlöletről. (beszélgetés)
Hát igen , erre mondják ugye ,hogy jó tett helyébe jót ne várj.
Biztos igazad van, ne nagyon sok rosszat tett nekem, annak ellenére, hogy mennyit segítettem neki. Talán majd egyszer sikerül megbocsájtani, most nem megy.
Ha akarsz vigyázni a lelked nyugalmára,jobb ha megbocsájtasz,hidd el nekem. Igaz, hogy nehéz de meg kell próbálni.
Sziasztok! Én most vagyok túl egy "gyülölöm heten. Ma végre sikerült a célszeméllyel beszélnem. Szépen és halkan, négyszemközt elmondtam neki amit akartam. Mostmár nem gyülölöm, de nem bocsájtok meg neki. Vigyázok a lelkem nyugalmára.
Sok ilyet láttam már én is.
Téged is fiatalabbnak néznek a korodnál:)
Én meg 67-es vagyok, akkor mi kb. egyidősek vagyunk:)
Engem is-szemben a 41 évemmel:)
Akkor jó, ezek szerint én sem vagyok savanyú, mogorva vénasszony: engem is rendszerint 30-35-nek néznek:))
A gyűlölködök-hamarabb öregednek:)és a koruknál idősebbnek látszanak.
Ezt nem értem:
Engem fiatalabbnak mondanak a koromnál:)
Ezt mire írtad?
Csak a megfigyeléseimet irtam le:)
Engem fiatalabbnak mondanak a koromnál:)
Ez személyes tapasztalatból írod?
Én még ezt nem vettem észre, igaz, nem is gyűlölök senkit, max. nem csípem, és ennyi!
Az igaz, ha valaki utál valakit az saját magát utálja...ezáltal valóban beteg lessz a lelke aztán a teste....persze a gyülölet szű az relativ....alap emberi tulajdonság....lehet haragudni...gyülölni is de megbocsájtani is...ha valaki meg tud bocsájtani valamit akkor az nem számít, hogy előtte esetleg gyülölt...de ha valaki rájön a bosszú állás inkább önmagának árt az rájön...jobb ha szeretünk...maga a harag az termeli az epét.....és valóban attól...öregsünk...és el felejtjük a mosolyt is...
Én pont fordítva látom sajnos.
:DDDDDDDDDDDD
Mindaddigmig nem gyűlölködsz-az is maradsz:)
egyenlőre még én is egészséges vagyok.-DDDDDD
Én nem igy látom-sőt mi több pontosan fordítva.
:DDD
Én azt láttam, hogy a "vénszipirtyók"(-szavaiddal élve) sosem gyűlölködek,és egészségesek:)
Nem. Kronikus beteg vagyok, de sosem gyulolkodom.
Nekem inkabb az a benyomasom, hogy a maguknak valo rosszindulatu embereknek sikerul minden, es jutnak elore mindenhol, mivel nem felnek atlepni masokon es kihasznalni masokat.
Ezt mondják. De gondolj bele, hány rosszindulató vén szipirtyó van, aki majd kicsattan az egészségtől, és ez élteti:((
Megfigyeltétek már, hogy azok az emberek akik gyűlölködnek és rosszindulatúak, azok korán és gyorsan öregednek és állandóan betegek?
További ajánlott fórumok: