Bármilyen állás jöhet? (beszélgetés)
En nagyon szerettem volna tanar lenni.mikor végeztem akkor kezdtek összevonni a sulikat es sajnos/ szerencsémre nem kellettem sehova.noha (nem fényezni akarom magam) de jo voltam nagyon.
Helyette tok mas teruleten talaltam melót. Fizu sem volt rossz.vegul megszerettem.
Aztán külföld és mikor hazajöttem, visszamentem a regi cegemhez de rajottem hogy a kulfoldon megszokott eletszinvonalam nem fedezi, szoval mentem pestre olyan meloba amit nem szerettem de tudtam ha kitartok jo lesz.es lesz jo pozíció.
Kibirtam két évet.vegulis nem volt rossz. Azt is megszerettem. De utalok ugyfelezni. :)kineveztek(erre gyúrtam vegig) es most havaj dizsi.penz is jo.
Ma csak koszonom annak a sok okostojás igazgatónak / tanárnak h nem engem valasztottak. Igy kb meg 2*-3* annyit keresek mint tanárként kapnék.megkockáztatom inkabb 3* tobbet.
Soha nem is mennek vissza mar! Szeretem a melóm.
Ti mi alapján választottatok állást?
A már teljesen mindegy kategória alapján, csak legyen valami meg fizetés?
(persze kevesebb fizu mint amit szeretnél)
Vagy van egy elképzelés és amellett kitartasz. (fizu mindegy)
További ajánlott fórumok:
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Keresztnevek szóláncban /akár becézett alakban is, bármilyen külföldi keresztnév is lehet/
- Nagyon kávé függő vagyok, jöhet bármikor, bármilyen...
- Bevált szőlős recepteket keresek(bármilyen étel-ital jöhet)
- Imádom a fruttit! Főleg a narancsost, de jöhet bármilyen és...