Barcs - Helyi közlekedés (beszélgetés)
Barcs vasútállomást adtam meg kezdőpontnak
Majd Barcs Köztársaság u 47., ez 8,5 km.
A másik cím a Bajcsy zs. u.23., ami 7,8 km az állomástól, a kettő egymástól pedig 1,1 km az utvonalterv szerint.
Szerintem nincs de annyira kicsi a város hogy simán lesétálható.
Google mapsba a Táncsis utca 2 a kezdő pont ha jól emlékszem, az van az állomásnál. Az állomásról a köztársaság a távolabbi úticél is csak 2,5 km. Persze ha cipekedni kell akkor sok ha csak sétálni akkor nem vészes.
Köszönöm..
Tényleg nincs helyi közlekedés?
Gyalog kb fél óra alatt, amekkora a város... És a Bajcsy-n kell végigmenni hogy a Köztársaságba eljuss.
Google Maps segithet, én ki szoktam nyomtatni :)
Sziasztok!
Barcson kéne közlekednem a napokban, és azt olvastam, hogy megszűnt a helyi közlekedés.A vasútállomásról kéne elmennem két helyre: A Köztársaság útra és a Bajcsy Zs. utcába. Tudna valaki segíteni, hogy jutok el oda? Köszönöm előre is.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a gyalogosok és a biciklisek közlekedéséről?
- Közösségi közlekedés és a vágyálom...
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Debrecen helyi közlekedési útvonaltervezőt keresek. Tud valaki segíteni?
- Budapesti helyi közlekedés ingyenes 14 éves kor alatt? Napijegy milyen járműre érvényes?
- Milyen igazolvány szükséges egy 6 évet betöltött gyerek (még nem iskolás) helyi közlekedési bérletének vásárlásához?