Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátokat keresek Győr-Moson-Sopron megye! fórum

Barátokat keresek Győr-Moson-Sopron megye! (beszélgetés)

2. 35e7baa159 (válaszként erre: 1. - 2090f43d09)
2022. okt. 1. 18:41

Szia. Ha még él ez a fórum, én jelentkeznék 🙂.

Eredetileg Győr mellől származom, ott nőttem fel, de férjhez, már Vas megyébe mentem, Sárvártól nem messze élek.

Nekem is vannak cicáim 🙂. Ha van kedved és még aktuális, szivesen beszélgetnék veled 🙂!!

2019. jún. 20. 11:07

Sziasztok.

Barátokat keresek elsősorban a megyémböl.viszont vas megye közelsége miatt az sem probléma.írhat nő férfi egyaránt.korosztályt nem adok meg mert pl unokatesom barátnőjével nagyon jól elvagyok.pedig csak 25.viszont én már bőven 30- as vagyok...ez leginkább szerintem hasonló gondolkodás módon múlik. Így minden korosztálynak megadom az esesélyt.netes barátságra is nyitott vagyok:mail,hangouts stb formában.Érdeklődési korom:fotózás,vers/történet írás- olvasás, Kirándulás.állatokat szeretem.van kutyusom cica.DE mint előbbre is írtam nyitott ember vagyok.így nem csak ezen témáról beszélgetek.engem szokott [sajnos]érdekelni a masik fel is.nem csak illemből.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook