Bárányhimlő után, ekcémás bőrű gyerek kezelésére milyen módszerek vannak? (tudásbázis)
szerintem a kamilla nagyon szárítaná a bőrt
én most egyéb okok miatt kamillás fürdőbe fürdetem, de alig várom, hogy vége legyen mert nagyon szárítja a bőrét
én herba boltba veszem a shea vajat
Ezt testápolónak vagy fürdetőnek?
És hol lehet kapni?
Szia!
Ezt használjuk mi is alapból testápolónak.
De most nagyon úgy tűnik kevés:((( Fránya himlő....
Bőrszárasságra lipobase krémet tudom ajánlani. Magát az ekcémás foltokat nekünk csak azzal a szteroidossal sikerült eltüntetni, de a lipobase nagyon jó rá. Fürdés után be szoktuk kenni vele az egész kis testét és nem szárad ki a bőre.
Az én kisfiam lassan három éves. Mi még nem voltuk himlősek, de nekünk is van egy kis ekcémánk.
Kisfiam 6 éves, és bárányhimlős volt, ma ment először oviba.
Több száz pöttye volt, amik már leestek, csak a helyük látszik halványan. De minden pötty helyén a megmaradt foltok ekcémás jellegűek, nagyon szárazak.Egynémelyik már sebesedik.
Születése óta öröklött ekcémája van, amit nagyon jól kordában tudtunk tartani, de most minden borult. Újra elkzedtük használni a jól bevált termékeinket, de semmi egyenlőre.
Valakinek tippje, akinek a gyerek ekcémája szintén megsínylette a himlőt? Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- Érdemes beadatni a bárányhimlő elleni védőoltást?
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Tényleg kötelező már a bárányhimlő elleni oltás?
- Tudtok valami házi gyógymódot ajakherpesz kezelésére?
- Ki tud valamit (esetleg tapasztalatból) porokeratosis mibelli bőrbetegség kezeléséről? Alternatív módszerek is érdekelnének!