Szia.nÁLUNK PONT UGYANÍGY VOLT 3 ÉVE:A NŐVÉR HOZTA HAZA,AKINEK NEM VOLT DURVA,DE A PICI 3 HÓS VOLT AKKOR SZOPIZOTT Ő IS,NA AZ MÁR NÁLUNK NAGYON DURVA VOLT.sZEGÉNYT ELEPTÉK A PÖTTYÖK,A TÖRZSÉN ÉS A KIS FEJÉN VOLT A LEGTÖBB...VETTEM RÁ AKKOR VALAMILYEN HABOT A PATIKÁBAN KAPHATÓ.eZZEL KENEGETTEM,JÓ 3 HÉT VOLT MIRE AZ UTOLSÓ ELMÚLT.A DOKI KORHÁZBA AKART UTALNI MERT MÉG PICI A BABÁM,DE ÉN NEM MENTEM.ÍGY SZINTE MINDEN NAP JÖTT HOZZÁNK A DOKIM ELLENŐRIZNI.AMUGY AKKOR VOLT PONT H1N1 IS ,UGYHOGY EZÉRT SEM MENTEM VOLNA KÓRHÁZBA.
Sajnos az unokámnál ezt nem tapasztaltuk. Több mint egy évig szopott, mégis iszonyatosan sok és nagy kiütése volt. Hónapok múlva is tele a nyomával az egész teste. Három gyermekem van (már nagyok), de ennyi pöttyöt egyiken sem láttam, pedig az enyémek nem szoptak, sajnos.
Mivel ha Te kiálltad, van ellenanyagod, ami átmegy a tejcsibe, enyhébb kellene legyen. De elmondhatom azt is, hogy a fertőző betegségek nemigen hallgatnak a papírformára, a könyvekre. Én 12 évesen kaptam el, borzasztó volt. A fiam másfél évesen, és nem viselte meg.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.