Ballagási ajándékok - Általános iskolák (beszélgetős fórum)
Basszus! Sose láttam még.
Hazamegyek, vadászok egyet.
Mik vannak?:)
Lambertz a "márka", más nevet én sem tudok, csak olyankor mindig szem előtt van.:))
F.; tényleg 1 méter hosszú. :)) És finom
Ilyen hatalmas, de én nem ezt a fajtát vettem, ha agyonütnének sem jutna az eszembe a neve most.
A Spárban szokott lenni ünnepek előtt.
Könyvet - ha szeret olvasni (az én fiam nagyon szeret) vagy órát (akár egy szép dísz zsebóra is lehet, már ha értékeli..)
Ballagási virágnak: írisz vagy flamingó (a flamingó nagyon tartós vágott csokornak is)
(a plüss csokrokat felejtsd el, porfogónak remek, és később nagyon nem fogja szeretni)
De csak november-decemberben? Szétnézek már jobban.
Imádja a csokit, mindig. De zabálja, ha valamiért feszült. D
Az jó, enyém is kapott, bár gimis ballagáskor, konyakmeggyből. Akkorát, mint egy ház. D
Két nap alatt befalta.
Télapóra meg a Spárból azt a méteres csoki vettük akkoriban.:))
Én 10 ezret adtam, és szellőrózsából csináltattam csokrot, illetve volt, akinek napraforgóból.
A kála nekem nem tetszik.
A lányom is gépet szeretne, így ő is pénzt kért. Nem rajongok a módszerért - személytelennek tartom -, de örülök, hogy ilyen éretten gondolkodik. :)
Értékben szerintem - pénztárca függvényében - 5-10.000 Ft teljesen megfelel.
A bonboncsokor és a pénzcsokor igen látványos ötlet, de egy érdeklődési körébe illő szép könyv is maradandó emlék lehet.
dehogy is. :) nem vagyunk a legjobb viszonyba.
fiúnak milyen virágot szoktak?
Függ a nemétől, érdeklődési körétől és az, Ti milyen értékben kaptok tőlük bármit. Az anyagi helyzetetek is szabhat határt.
Ötezer forint elég úgy gondolom, de én a személyre szabott ajándék mellett teszem le a voksom.
De megkérdezheted a testvéredet is mit szeretne a gyerek, mert akkor össze is lehet dobni neki a pénzt.
Egy szép Parker toll, vagy igazolványtartó,3-6000 között vannak szépek.
De nincs kiemelve, hogy nevelt gyerek, ugye?:)))
További ajánlott fórumok:
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- Kőbányai általános iskolák (X. kerület)
- A XVIII. kerületi általános iskolákról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat
- Általános iskolák Debrecenben. Pro és kontra!
- Budapesti általános iskolák
- VI. kerületi általános iskolákról tapasztalatok? (választanom kell)