Bal bordákba sugárzó, időnként éles fájdalom, mitől lehet?/nem epe/ (tudásbázis)
Hali!
Egy pár napja egy focimeccsen öszeütköztem egy sráccal, a következő nap semmi bajom nem volt...viszont az utáni nap ahogy nyujtózkodtam elkezdett fájni a bordámnál ami pár perc múlva elmúlt, de azóta ha rosszul mozdulok akkor fáj, de szerintem nem tört el mivel nem duzzadt meg és nem kékült be...Ha megnyomom se fáj. Esetleg valami ötlet?
DE az epe jobb oldalon van.
Dokihoz menj majd megmondja.
szia!
Nem megbántani szerettem volna a véleményezőket, hisz korábban én is írtam hsz-t, csak eszembe jutott a mese, amit a kislányom olvasott... elnézést, ha ezzel valakit megsértettem... :)
Szép napot nektek... és több pihenést... :)
Miért? Mert próbáltunk segíteni??
Mindenki tudja, hogy itt csak tippelgetünk hisz látatlanban nem lehet biztosat mondani. De szerintem ez is segítség. Egyébként hiszed vagy nem én elöbb tudtam magamról mi a bajom mint az orvos. Mert az ember maga érzi hol fáj neki és mivel az orvosnak se ideje se energiája itt a piros hol a pirost játszani én szoktam neki segíteni. Ha egyetértek a diagnózissal, oké ha nem szólok hogy máshol keresgéljünk. Mondom ezt 2 év távlatából mert orvosnál akkor voltam utóljára pedig nekem is szúr itt ott amott néha mindenhol csak nem nyitok róla halálra rémülten topicot
Nekem a hátam, oldalam, és elöl szúr kegyetlenül.
Kiderült, hogy idegbecsípődésem van. Kaptam gyógyszert, de még iszonyatosan fáj!
(én először azt hittem, hogy tuti a szívinfarktus "kerülget")
az epe először nekem is jobb oldalt fájt, de most már hetek óta a bal oldalam szúr iszonyúan. hasmenés és sárga széklet szerintem ez hasnyálmirigy gyulladás.
de bal bordáknál lehet a szív is, reflux, lép..
További ajánlott fórumok:
- Lelki fájdalom
- Szeretitek a halat? Milyen időnként esztek?
- Milyen okai lehetnek a fülbe sugárzó fájdalomnak?
- Mi okozhatja férfiaknál a hónalj árokban a nyirokcsomó gyulladását, ami a vállba kisugárzó fájdalommal párosul?
- Hónaljból kisugárzó fájdalom a hátba mitől lehet?
- Méhből mellbe sugárzó fájdalom mitől lehet?