Baba vagy ciszta? (beszélgetés)
Szia! Nekünk mikor jött a baba ugyan ezt a felritkulást mondták és utána rá egy hétre már szépen látszott a kisfiam!
Hajrá, hajrá.
Minden rendben lesz.:)
remélem is, mert sztem az azért észrevehető élenne igy, 8hét után:S
még megvárom ezt a 1,5 hetet márciusig, aztán vezsek egyet, addig még megjöhet, v tünet is jelentkezhet, de remélem, nem fog:S
nem, nem csináltam még tesztet. az a gondom még, hogy franciaországban tanulok ösztöndijjal, és méjusban megyek csak haza.
tegnap este hivtam anyum hogy mia gond,eléggé kiakadt, meg hát ugye itt nem sok mindent tehetnek.
de szte csak felfázás/stressz/élemód, mert sajnos mikor kijöttem szeptemberben, akkor is 3 honapot maradtam, és a semmitől, stressztől (de minimális evéssel) hiztam majd 20kg-t, aztán abbahagytam a hormontablettát, mert mindegyik tünetet -rosszullétek, stb. - produkáltam:S
most meg lassan 3 hete diétázom, és már a 64-ről lementem 59.5-60kg-ra, lehet h ez is befolyásol?
anyum szerint a teszttel várjak márcisig az két hét, de nem szeretném ha kiderülne, hogy baba:S itt még el sem vennék, május meg... de 8.hétnél azért már kellene látszodnia nem? meg akkor fogyni sem tudtam vna sztem....
sziasztok! segítségeteket szeretném kérni!
december 5.én volt menzeszem, 18-19.hajnalban voltam együtt -óvszer nélkül- barátommal, de még mielőtt elment, kivette.
január 6-7.én megjött rendesen a menzeszem, 5napig tarttt, minmt eddig mindig, rendesen vérzéssel.
most, februárban 3-4.én kellett vna megjönnie (nekem 3-4 napokat mindig csuszik 28hoz képest), de a mai napig (2hét) nem jött meg, viszont se mellfeszülés, se mellnagyobbodás, se hányinger, se rosszullétem nincs.
igaz, kicist meg/fel vagyok fázva, és életmódot vááltottam (kicsit le szeretnék fogyni, 2hét alatt már fogytam is, kevesebbet eszem, szénhidrátot alig).
lehetek terhes ettől függetlenül? nagyon nem szeretnék:S
egyetemista vagyok, stresszees életmód is, de nem hiányzik egy baba, és mivel mult honapban megjött, és most jelek sincsenek, tanácstalan vagyok.
Na ez már félig jó hír, hogy nem ciszta! :)
Nekem ha jól emlékszem, 6 hetesen még csak a petezsákot látták és 7 hetesen a babát, te kb. 5 hetes lehetsz, szóval simán lehet!
Próbálj nyugodt lenni, türelmesen várd ki az egy hetet, a legfontosabb a nyugalom, ha tényleg babás vagy, ez most mindennél fontosabb az első időszakban.
Szorítok neked! :)
Szia!
Én is szorítok hogy baba legyen!!! :)) Írjál majd!!
Szia!
Jó reggelt!
Hányra mész ma?
De jó, hogy erősödik:) Drukkolok, remélem babó van a dologban, ha megciszta is, az meg majd kipukkad vagy felszívódik és minden rendben lesz.
Nyugi
Igen, most pénteken én is olyanra jelentkeztem be akinek 4d-s gépe van, neki már elvileg gondolom látni kellene vmi kis kezdeményt, ha baba lenne a dologban? Addira, azaz holnapra lenne 1 hete hogy nem jött meg..
Bcicus nem tudod véletlenül, hogy neki is erősödött a csíkja napról napra?
További ajánlott fórumok:
- PCOS-Petefészek ciszta műtét után sikerül a baba?
- Baba tervezése cisztákkal
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Ciszta helyett baba?
- Miért nem tudják egy ultrahangon eldönteni, hogy ciszta v. baba van-e a "pocakban"?
- Van itt valaki, akinek endometrium alapú ciszta mellett sikerült a baba?