Fogzás vagy betegség? (beszélgetés)
Én mindenképp elvinném még egyszer nézzen rá a torkára, hallgassa meg a tüdejét! Meg el mondanám mit tapasztaltam az éjjel.
Fogzástól max hőemelkedése lehet esetleg kipirul az arca a popsija, többet rág de semmiképp nem köhög és folyik az orra…
Ha megint nem mond rá semmi értelmeset vegyél vmi tengervizes orrsprayt meg vmit köhögésre, hogy segítse fel szakitani a nyákot, ebben tud a gyógyszerész is segíteni.
Bevigyem mégegszer a 8 hónapos babát az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Kislányommal 2 napja voltunk benn a HO-nál hőemelkedés, n éhai köhögés, orrdugulás miatt. Akkor azt mondta ez a fogzás miatt van, most azonban éjjel úgy köhögött 1-2x, mintha fel akarna szakadni, de nem tud, és hőemelkedése is volt. Most nagyon jól van, játszik, vidám stb.... De nem Tudom visszavigyem-e emiatt. Kérlek ne hurrogjatok le..egy aggódó anyuka
További ajánlott fórumok:
- Van itt olyan, aki cukorbetegségből vagy más betegségből gyógyult meg a paleolit étrenddel vagy olyan, akinél nem vált be?
- Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek
- Szerintetek mitől őszülhetek ilyen hamar? 28 éves vagyok, lehet valami betegség miatt?
- Cukorbetegség vagy nem?
- A ti babátoknál milyen betegséget okozott a fogzás?
- Betegség vagy fogzás állhat a háttérben?