Az út vége? (beszélgetés)
Szia, Drága!
Tudom, kegyetlenül hangzik, de szerintem csak idő kérdése volt, hogy elhagy a friss ismeretséged.
Őszintén, tedd a szívedre a kezed: nem tudom, hány évesek vagytok, de ha te lennél a fiú, és 2 hónap után terhes lenne a barátnőd, mi lenne az első reakciód? Szerintem ilyenkor a legtöbb férfi kétségbeesik. A menekülési ösztöne erősebb, mint a felelősségérzete... Ha Ő is csak úgy tervezte, hogy "jól elleszünk", úgysem lehet gyermeked, mit érezhet most?
A sors meghallgatta a kérésedet: babát vársz. Lehet kettecskén is nagyon boldogan élni, gratulálok, jó egészséget mindkettőtöknek. Ne okold a fiút, hogy így alakult, nem számíthatott rá, te sem tudhattad...
A sors adott most citromot, csinálj belőle limonádét! ;))
Nagyon nehéz tisztán látni, amikor az ember lánya benne van egy fájdalmas folyamatban.El kell engedni!! Lehet majd jelentkezik, ne tagadd meg a gyermekével való kapcsolatot, de te se tedd ki magad újra meg újra ugyan annak a kínnak!
Azt kell mondjam az életben nem csak fiatalon eshet az ember ilyen helyzetbe.Töltsd meg az életed! Várd a babát, járj tornára,fedezzd fel az élet új oldalát, hisz anya leszel, életet adhatsz! Az élet egy csoda! Ne tedd magad függővé attól a férfitól , aki folyamatosan kínokat okoz!
Nagyon sokan, és nagyon sokszor érzik ezt. Valószínűleg most még hihetetlen, hogy egyszer elmúlik. Úgy tűnik, nem a legjobbkor érkezett a baba, és a férfi/fiú nem állt készen egy-két hónap ismeretség után. Jól érzed, ezt nem vetheted a szemére, ha így döntött, hogy nem marad, semmit nem tehetsz. De az is lehet, hogy szimplán óriási pánikban van, hogy az élete felfordult, és még gondolkodik. Talán a legjobb, ha ebben békén hagyod, hátha magától érzi azt, amit Te szeretnél. Viszont érthető, hogy ennyi próbálkozás után a gyerkőchöz ragaszkodsz, és ő is az élethez. Minden szép lassan a helyére fog kerülni. Előbb-utóbb eljön az a férfi is, aki nem futamodik meg, akkor sem, ha nem a sajátja.
Sajnálom, hogy ráment erre egy kapcsolatod, biztos, hogy ez is nagyon benne van a mostani nagyon rossz érzéseidben! Fel a fejjel, koncentrálj a babára! És.. ha esetleg az apuka mégis úgy dönt, akkor adj neki esélyt.
Szerintem ne keseregj utána...
A babádra koncentrálj! 😉
6 hetes babával maradtam egyedül 8 éve.
Nem mondom, hogy könnyű évek vannak mögöttem, de a kis csoda neked is erőt ad majd a nehéz pillanatokban.
És hogy lásd, alakulhat még majd neked is jól: 2.5 éve férjnél vagyok, s van egy 21 hónaposunk.
Szóval csak tarts ki! 💓
Ő az a fiú,akit februárban ismertél meg és két hónap után megfutamodott????
8 év küzdelem után kisbabád lesz!!!!
Csak erre koncentràlj, vannak szüleid, testvéred, akik támogatnak!Más a feléért összetenné a kezét!
Pasi annyi van a világon, ne olyan után keseregj, aki nem érdemel meg benneteket!!!!
Valamiért ez a baba téged választott édesanyjának,ne hagyd cserben!Tedd boldoggá az életét!!!
Az ilyen ember meg sem érdemelné, hogy lássa a fontos pillanatokat. Azok csak a tiéd lesz!
Rád fog mosolyogni, kacagni.
A te kezedet fogja majd szorosan.
Téged fog mindennél jobban szeretni!
Sírd ki magad, de csak a picúrra gondolj!
Én is ezt mondtam...
Rettegtem még akkor is, ha férfi ment el mellettem. Végül menekültem egy pasihoz, aki vert. Aztán megismertem a férjem és nem lehetek elég hálás! Megmutatta, hogy nem minden férfi aljas a nőkkel!!