Az imikimire hogy kell képet feltölteni? Próbálok regisztrálni, de nem tudok. (tudásbázis)
Sziasztok! Tudja valaki, hogy ha nem sikerült egy kép az imikimivel akkor azt hogyan kell kitörölni. Biztos van valami módja.
Korábban tudtam, de most, hogy új lett egyszerűen nem jövök rá, pedig lenne jó pár kép, amelyet szeretnék kitörölni onnan, mert félrecsúszott, stb., stb.
Köszönöm a válaszaitokat.
Kérlek benneteket, hogy dedós módszerrel írjátok le, mert nem tudok angolul. Tehát hová kell lépnem, stb.
Az imikimit először telepíteni kell a gépedre, majd regisztrálni és utána tudod használni.
Ennyit tudok segíteni, az enyémet nem én csináltam.
Szia!
Hát, én megpróbáltam, de a magyar nyelv, mint választható nyelv, nem szerepelt!! Te hol találtad meg??
Én ugy szoktam, hogy a google-ba beírom, hogy imikimi.com
Bejön az oldal és az elsőre kattintól ott is az oldalfordításra. (akkor magyar lesz az oldal)
Bejön az oldal vársz egy kicsit és képek is jönne be arra kattintól amelyik tetszik. És akkor beadja neked azt a képet rákattintól és akkor a regisztrációs oldalt adja be. Regizel rá. és akkor már lehet szerkeszgetni.
Sok sikert hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem képes miattam feltölteni a telefonját?
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Hogyan és milyen képeket lehet feltölteni az iwiwre?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?