Aukciós értékeléssel kapcsolatban lenne kérdésem (beszélgetés)
Én is jártam hasonlóan a teszen egyszer.A képen egy tök jó Verdás autó volt még a dobozát is lefotózta és az is tök jó volt.2600ft-ért vettem és ami jött helyette....Egy kínai vacak még a doboz is más volt.Ő pozitívval értékelt.Én semlegest adtam és megindokoltam hogy miért.Azért nem negáztam,mert a fiam imádja még ezt is...
De mondom részletesen leírtam hogy mi volt...az meg megjelenik az értékeléseinél.
Nem is reagált rá,tudta hogy vaj van a füle mögött.
Szia!
Adj negatívot, és részletesen írd le, hogy mi volt a problémád, így látni fogják mások is, és majd óvakodnak Tőle. A Vaterán nem teheted meg, hogy nem értékelsz, mert egy idő után nem fog továbbengedni belépéskor.
Egyébként egy fp fűnyírót a szegény kis áldozat.
A képen egy szinte tök új játék volt. Mikor megérkezett, azt hittem hanyat vágom magam! Az, hogy csupa mocsok volt, egy dolog. De úgy tűnt, kb két évig érlelhették a napon, mire mindent ilyen tökéletesen kiszívott rajta a nap. A színes golyók a közepén, szinte fehérek lettek, a színes matrica szintúgy. Ütött-kopott vacak. A felét sem adtam volna érte, ha tudom, hogy ilyen. De egyébként Marcell imádja! :)
Na ez a lényeg, erre és ebben a formában voltam rá igazán kíváncsi!
Köszönöm szépen lányok a segítséget!!! :D
Szia! :D
Akkor is negatívot kap mondjuk, ha véleményezhet, ha nem! Átvert, meg akart alázni..megérdemli. Bár játékról van szó, amit a gyerekem imád. Viszont ha tudtam volna, hogy milyen egy leamortizált darab, soha nem veszem meg...
Adj negatívot, de indokolnod kell.(Az árut nem kaptad meg, vagy hibás, nem azt kaptad, amit vettél.)Ha csak késés, akkor nézd meg, hogy benne van-e a szabályos időben,vagy nem a megállapodás szerint küldte.Reagálhat a kritikára.
Írj konkrét problémát, akkor segítek, hogy jogos-e.
Szia :D
Nem tudok hozzászólni :)) csak beköszöntem :))
Engem értékeltek, pozitívan. Én még nem értékeltem, de ha megtenném negatívat adnék.
Mi van ilyenkor. Ő tud a negatív értékelésemre reagálni? Vagy ő már leadta a pozitívját és ezzel letudta?
További ajánlott fórumok:
- Válaszolnátok pár kérdésemre a cukorbetegséggel kapcsolatban?
- Egy volt kapcsolat értékelése utólag
- Örökléssel kapcsolatos kérdésem: Kitúrhat-e a testvér a vagyonból?
- Segítsetek!Tartozással kapcsolatos kérdésem van.
- Lenne 1 kérdésem keresztszülőséggel kapcsolatban. Véleményeteket kérném!
- Repülő úttal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?