Augusztus 20!TI mit csináltok majd? (beszélgetés)
Igen és Jipsy-vel is talizok :) anyum azt mondta, hogy felmegyünk Pestre mindenképp :) már csak hónap bár már annyi se :)
Szia itt szintén KEDVES ANGYAL♥♥<3:)FIÚ♥♥<3:)
bízzunk benne:)igen így lesz:)köszönjük szépen:)meghatottál:)minket:)ANYUMMAL♥:)
Szeretet♥♥<3:)
félkata:Detti
Találkozom Katácskákkal (remélem összejön akkor is :D)
Elmegyünk templomba, Szent István királyt ünnepeljük. Nagyon szép lesz, tavaly is voltunk...
Kijött a polgármester is a templom előtti térre.
MI mostmár úgy néz ki elmegyünk este barátokkal valahova enni aztán megnézzük a tüzijátékot és ennyi.Tegnap este itt Ákos koncert volt de nem voltam rá túl kíváncsi...ma meg semmi se lesz
Én pihenek, Férjem indul dolgozni,Fiam dolgozik
Itthon ordítozunk szokás szerint, és közben ordít a szentének
MI is a virágkarneválra megyünk.
Megyünk a Velencei tóra, majd tűzijáték:D
Mi bulit szerveztünk,vagyis átjönnek a haverok és jól berugunk :D
te ott leszel?én dolgozok ezerrel
Debreceni virágkarnevál :-)
Mivel a párom Szlovákiában dolgozik minket ne érint a hosszú hétvége sajnos:(
Ugyanúgy fog telni,mint egy átlagos nap...
Otthon kertészkedek, nem megyek sehova, nem bírom a tömeget. Pár éve elmentünk strandra annyian voltak, hogy még a medencébe se lehtett bejutni.
Hát, anyóslátogatás nálunk elmarad :P, mert elutaznak, szülő-látogatás is elmarad, ők is elutaznak... Így mi itthon pihizünk hármasban a kisbabánkkal.
Nálunk meg ugyanolyan munka nap lesz az is mint a többi ugyhogy dolgozni fogunk ha akarunk ha nem.
Csajok, ne vicceljetek már, koncentráljatok a kérdésre. :))
Nem ugrottam csak leírtam h a legtöbb helyen zenés.Megengedem,ennyi erővel te is butaságot írtál...mert nem számít nagy számnak,hogy zenés,manapság nem ritka...
Sajnálom, ha ezt kioktatásnak érzed...te ugrottál egyből az én hozzászólásomra. Akkor engedd meg hogy kijavítsalak, ha butaságot írsz....
Uhhhhhhhhhh,köszi a kioktatást!
sejtettem én hogy nem pusztán programválasztás elsőhelyezetje lenne! :)
Nem is az... Eddig mindig Szivásváradon voltunk, a Szalajkavölgyben (11 éven át, ez már tradíció...), de most, hála a 4 napos ünnepnek, kénytelenek vagyunk, esedékes ugyanis az anyóslátogatásunk... A jövő heti és az utána következő hétvége is foglalt, és muszáj most menni. De végülis lesz 3 szabad napunk egyben
:) Ezért áldozom be 20-át...
az általában kizárja a mindenholt....
wow! Ott a helyünk! Köszike!
Általába mindehol zenés szokott lenni.
További ajánlott fórumok: