Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Átválogattam tacskó kutyám ruhatárát. Minden időre és... fórum

Átválogattam tacskó kutyám ruhatárát. Minden időre és... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

26. tien (válaszként erre: 25. - Miss Angel)
tegnapelőtt 14:50

Én is megfogadtam már ,hogy inkább hallgatok...

De ez a téma (állattartás)érzékenyen érint.

25. Miss Angel (válaszként erre: 22. - Tien)
tegnapelőtt 14:44
egyetértek veled.Én is láttam már kint tartott törpetacskót,nem írok inkabb semmit.
tegnapelőtt 14:21
A ruhát egyik sem viselte el
23. rockcica (válaszként erre: 14. - Ilián)
tegnapelőtt 14:21
Az én két kiskutyám ( mindkettő) utálta a hideget, esőt. Az egyik kitartotta a seggét a fűre a tető alól úgy pusilt- kakilt😄a másik szó szerint kiszaladt mérgesen vakkantgatoot amíg intézte a dolgait és berohant' mondta a magáét🤣
22. tien (válaszként erre: 20. - Miss Angel)
tegnapelőtt 14:15

Tag vagyok sok állatvédő oldalon.

Nagyon sok kint tartott (nem kinti benti),tacskót ,vizslát láttam már.

Soha nem fogom elfelejteni,mikor két vizsla konkrétan remegett a hidegtől.

Mindenkinek szíve joga azt csinálni (ameddig a kutya érdeke,tartása nem szenved kárt )amit akar.

Onnantól megy a feljelentés!!!

21. Archer84 (válaszként erre: 20. - Miss Angel)
tegnapelőtt 14:02
De azért is fázósabb a bent tartott,mert az aljszőrzete így nem lesz olyan tömött,vagy ki sem növeszti. Nekünk mudi keverék van, lakásban tartott, a menhelyes kinti fotóihoz képest most nyári bundája van januárban is. Ennek megfelelően ő is fázós, nagykabátot kap sétához.
20. Miss Angel (válaszként erre: 18. - Ruslan)
tegnapelőtt 13:58

örülök,hogy ennyire ismersz,hogy én mit tudok és mit nem.

Magasabb testhő ide vagy oda,akkor sem hiszem el,hogy egy olyan kutya,amelyiken alig van szőr,a minuszban nem fázik.Hangsúlyozom: MINUSZBAN!

A bent tartott kutya sokkal fázósabb bár én alapból nem tartanék rövid szőrű tacskót kint,sőt semmilyen tacskót,mint ahogy egyes fajtákat metg lakasban nem tartanék...Nekem ez a véleményem,másnak meg más.

19. tien (válaszként erre: 19. - Ruslan)
tegnapelőtt 08:20
He?
18. Ruslan (válaszként erre: 9. - Miss Angel)
tegnapelőtt 01:51

Nem hallottál a hosszúszőrű tacskóról. A kinti kutyák hozzászoktak az időjáráshoz. Hány ember és hány kutya fagyott meg? Fáznak ők is, de nem annyira, mint mi. Ha nagyon hideg van, csak rövid ideig kéne kivinni.

Nekik MAGASABB a testhőjük! Ezt sokan nem tudják és nagy kár, habár igaz ebben a kérdésben a tapasztaltabb válaszolók, mint például Enissa és Loch Ness tudtak erről.

17. tien (válaszként erre: 16. - Ilián)
febr. 2. 20:14

Igen ,tudom.

Barátainknak tacskójuk van .

Mindig mesélik ,hogy október végén már a kandalló előtt ,bebugyolálva héderel.

16. Ilián (válaszként erre: 15. - Tien)
febr. 2. 19:57

A reggeli pisilés nálunk is úgy néz ki , hogy a terasz szélén billeg 3 lábon , a negyedik ugye a levegőben és próbál a fűre pisilni.

Köszönöm!🥰 Imádjuk , de ő egy tipikus benti, takaró alatt is reszkető törpetacsi! Szeret sétálni, szaladgálni, de kizárólag tavasztól őszig. Azt mondjuk rá , Gyuri olyan , mint a nyárigumi.

15. tien (válaszként erre: 14. - Ilián)
febr. 2. 19:31

A mi kis mixünk az esőt nem szereti.

Konkrétan emelgeti a lábát és rá sem lépne a vizes fűre .(csak a járó lapokon közlekedik a kis kényes rüfke)

Nagyon cuki a kutyusod 🥰

14. Ilián (válaszként erre: 11. - Tien)
febr. 2. 18:40
Az enyém nagyon fázós! Attól remeg , ha ránéz a teraszajtóra!😂
13. Enissa (válaszként erre: 12. - Loch ness)
febr. 2. 16:27

Ha a kinti léthez van szoktatva, nem fázik, de amelyik lakásban van, ehhez a hőmérséklethez van szokva.

Fázik a meleg után.

febr. 2. 15:31
Régebben alapból ellene voltam a kutyák öltöztetésének. Akkor gondolkodtam el a dolgon, amikor megtudtam, hogy a kutyacipőt az alaszkai szánhúzó kutyáknak találták ki, talán még a 19. században. Elvileg egy jó kondícióban lévő kutyának nem szabadna fáznia az utcán, bár ha mínuszok vannak, az sem biztos. Úgyhogy nincs véleményem a kutyaöltöztetésről, de szerintem nem is kell, hogy mindent illetően legyen véleményünk, pláne, ha nem is érint minket.
11. tien (válaszként erre: 9. - Miss Angel)
febr. 2. 14:48

Ja .

Különösen a tacskókon.

Jobban bírják a mínuszokat mint egy husky.

10. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 2. 13:49
Nem tudom, hogy benti vagy kinti tartású a kutyusod, nekem kis Yorki van Ő szereti fürdés után a kis köntösét, ha sétálunk akkor meg a kis kabátkát. Ha meglátja ugrál örömében, mert tudja megyünk valahová :)
9. Miss Angel (válaszként erre: 2. - Ruslan)
febr. 2. 13:33
rövidszőrű kutyán jó nagy bunda van.Mikor röpködnek a minuszok, biztos melege van csórinak ./
febr. 2. 13:13

Az én kutyusom felveszi az esőkabátot, de nem örül neki.

Viszont utálja, ha vizes a bundája.

7. fokhagyma (válaszként erre: 4. - Pulcsis)
febr. 2. 12:01

Az enyém is, mikor meglátja, hogy esős időben mutatom neki a gumicsizmáját. Pedig nincs pardon, fel kell húzni. Újat kell már venni neki, mert a régit kinőtte. Évente veszek újat.

Ó! Most jut eszembe: Nincs is kutyám! Lehet, hogy csak álmodtam?

6. tien (válaszként erre: 4. - Pulcsis)
febr. 2. 11:41

Az enyém is.

Már feladtam😟

5. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 2. 11:27

Szegény kutya !

Nyáron nem adsz rá semmit, hát milyen gazdi az ilyen ? Minimum egy fürdőruha, nehogy már meztelen legyen az ártatlan.

febr. 2. 10:59
Az én kutyám ha meglátja hogy készítem az esőkabátját, már menekül. 😅
febr. 2. 10:52
Szegény kinti kutyus.
febr. 2. 10:41
A bundája minek van?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook