Aromaterápiás diffúzort vagy illóolaj párologtatót szeretnék venni, valami jó ötlet? (beszélgetős fórum)
Eltelt már egy kis idő az utolsó hozzászólás óta, de hátha jár erre valaki.
Betegségek gyogyitasaban tényleg olyan jók? Ezt olvastam róla, de igazán véleményt nem találtam.
Ezek úgy működnek, hogy az olajat és a vizet is apró molekulákra tördelve fújják a levegőbe, amelyik ezt tudja, az rossz nem lehet.
A Pepco-nak nem hiszem el, hogy minőségi termékeket forgalmaz, legutóbb tartós elemet vettem a led fényfüzérbe, kb. egy hétig tartott.
De a diffúzorra nyilván van garancia, semmit nem veszítesz vele, uccu, próbáld ki! ;)
Én 2012-ben vettem, még mindig tökéletesen működik, nekem az is fontos volt, hogy a környezetbe illeszkedjen, de teljesen egyszerű, gyakorlatilag egy fehér kúp, aminek a tetejében tudom változtatni a fények színét - de nem szoktam :) - ma olcsóbb, mint akkor volt, mert sokkal elterjedtebb. Szóval szerintem engedd meg magadnak a jobb minőséget, hosszú évekig ki fog tartani.
Az olajakhoz adnék tanácsot. Figyelj arra, hogy csak terápiás minőségűt vegyél, mert pillanatok alatt felszívódik a szervezetedben, amit belélegzel.
A Rossmannban a minap nagyon szép diffúzorokat láttam, tízezer körül.
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell pontosan telített sóoldatot készíteni és utána párologtatni vele?
- Használhatok gyerekek mellett 100%-os illóolajat CSAK párologtatásra?
- Salvus vízzel párologtatás
- Próbált már vki kisbabája szobájában a nyugodt alvás érdekében levendula olajat párologtatni? Mik a tapasztalatok?
- Hogyan kell párologtatni?
- Szerintetek melyik illóolaj párologtatása tud a legkellemesebb lenni a nyári napokon?