Arcplasztika: az arc jellegzetes karakterének változtatása (beszélgetés)
De miért akarsz idősebbnek látszani?
Főleg 100 kiló sminkkel?
Tényleg nem értem ...
Hát nem tudom, legjobb lenne, ha sehogy sem lennék kislányos és ne kelljen 100 kiló sminket felkenni.
Nem hinném h kislányosan öltözködöm
Kislányos vagy? Ezt miből gondolod? Mi az, ami zavar a külsődön?
Biztosan lehet más taktikát is bevetni, nem muszáj egyből kés alá feküdni. Egy jól megválasztott frizura, smink, az öltözködés. Én inkább felkeresnék a helyedben egy stylistot. Ő biztosan tud neked tanácsot adni.
természetesen igen, csak ugye az előbb leszólást kaptam miszerint "agyplasztika nincs?"
Nem szeretem h kislányos vagyok, nagyon idegesít. Pedig már rég nem vagyok kislány
bocs azt hittem te szórakozol:))))
egy kisebb fül, szebb vagy rövidebb orr, kisebb, nagyobb áll is karakteres változást okoz, szerintem erre gondoltál, nem?
rajtad mi nem tetszik?
Álmomban sem kívántalak leszólni, egy egészséges beszélgetésre lettem volna kész, ha te is.
De ha nem, hát nem:)
Komolyan gondolod, hogy meg szeretnéd változtatni az arcod jellegzetes karakterét?
A CIA embereinél szokták alkalmazni, úgy tudom.
És ezzel a lépéssel teljesen el is vesztik önmagukat.
Legyél inkább "karakteres szépség", az a biztosabb:)
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)