Ananászkosár recept
Az Ananászkosár hozzávalói:2 kisebb ananász
15 dkg rizs
10 dkg tonhalkonzerv
10 dkg főtt borsó
2 keményre főzött tojás
1 piros kaliforniai paprika
2 evőkanál konzervkukorica
1 citrom
olívaolaj
só, bors
Az Ananászkosár elkészítési módja:
A rizst megfőzöm, lehűtöm. A paprikát kicsumázom, apró kockákra vágom. Az ananászt a levelével együtt félbevágom, eltávolítom a torzsáját, kivágom és felkockázom a húsát. A rizshez forgatom a borsót, a kukoricát, a paprikát, a cikkekre vágott tojásokat, az ananászt, a lecsepegtetett, kockákra vágott halat. Meglocsolom 6 evőkanál olajjal, a citrom levével, sóval, borssal fűszerezem. Púpozva beletöltöm az ananászokba, s már tálalható is.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. aug. 10. 17:10
Az ananászkosár elkészítési módja és hozzávalói.