Ananász krémszelet recept
Az Ananász krémszelet hozzávalói:4 tojás
fél liter tejszín
30 dkg kockára vágott ananász
25 dkg porcukor
2 tojás fehérje
8-10 dkg cukor
Az Ananász krémszelet elkészítési módja:
Négy tojásból rendes piskótatésztát sütünk és deszkára borítjuk. Mikor kihűlt, két egyenlő részre vágjuk. Egy fél liter tejszínből habot verünk, 30 dkg kockára vágott ananászt és 25 dkg porcukrot keverünk el vele és ezzel a töltelékkel megkenjük az egyik tésztalapot, a másikat rátesszük, aztán éles késsel szeletekre vágjuk.Két tojás fehérjéből 8-10 dkg cukorral mázat keverünk és ezzel bevonjuk a tésztát.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné, 2014. márc. 1. 19:49
Az ananász krémszelet elkészítési módja és hozzávalói.