Amikor egy Anya a végsőkig elmegy gyermekéért...(folytatás) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor egy Anya a végsőkig elmegy gyermekéért...(folytatás)
Szívből örülök, hogy találtatok olyan orvost a darálóban aki tudta mi történt.
A sótlansággal nagyon vigyázz mert nagy baj lehet. A sóra szüksége van a szervezetnek nagyon - nagyon.
Gondolj bele az infúzió is sós oldat.
És itt jön a lényeg. Sós oldat. Nincs benne kálium, csomósodás gátló, semmi. Csak a tiszta só és víz. Nos ilyen tiszta sót lehet kapni. Nem mindig egyszerű, de hozzá lehet jutni. Van tengeri is, és van egyszerű háztartási ia, Nem finomított, nem tisztított, nem jódozott, stb.
köszönöm :)
számomra a legszebb :D
köszönjük szépen!
most már mi is csak a legjobbakra számítunk
Annyira nagyon örülök, hogy egészséges a kislányod!
Remélem nagyon boldog és egészséges élet vár most már rá. :) Ilyen anyuka mellett meg is van rá minden esélye. :)
igen igaziból nagyon szerencsések vagyunk!
Szelina lábai között még 5-8mm különbség van, de ez már leapad magától is, meg viszem a kezelésre továbbra is
semmi tünete nincs már
Most olvastam el mind a két cikkedet és meg kell, hogy mondjam végig potyogtak a könnyeim...
Iszonyatos amin át kellett mennetek, és becsülöm a kitartásodat és az erődet! Erre nagyon kevesen képesek!
(én is felhozhatnám a magyar egészségügyet, mert ez most nem az a hely ahol szitkozódni kéne, ez az a hely ahol örülni kell, hogy a gyönyörűséges kislányotok egészséges!)
Kívánok Nektek Rengeteg Örömöt az Életben és Nagyon Jó Egészséget!
Örülők, hogy kitartásodnak meg lett a jutalma, és kiderült az igazság. Egészséges a kislányod!:)
Ez Mo. Itt vannak a világ legjobb orvosai csak nagy ívben sz@rnak mindenre (kivéve persze szerencsére akadnak) az egészségügyi rendszer meg egyszerűen katasztrofális.
Szia!
Örülök hogy a pici lányod egészséges. :)
Mi is voltunk izótop vizsgálaton az akkor 1,5 hónapos fiammal és nálam is eltört a mécses és tudod mit mondott nekem az a két nő akik a vizsgálatot csinálták:"Anyuka nem kell sírni ez nem fáj a gyereknek."-persze nem csak a vizsgálat miatt sírtam hanem az előtte történtek miatt csak éppen akkor és ott buktam ki de nagyon.
Örülök hogy a ti történetetek ilyen jól végződött és kívánok nagyon sok boldogságot. :)
Örülök,hogy jól van a kislányod,egészséges :)))
Ez a legfontosabb!!!
Sajnos a cikked feldühített,mivel velünk is történt pár dolog,de jól vagyunk,és ez a lényeg.
Igen,az orvosok is emberek,de emberéletek gyógyítására,megmentésére esküdtek fel!Sajnos a legtöbb(tisztelet a kivételeknek) úgy kezeli a betegeket,hogy darab-darab:(((
Szomorú,hogy ilyen az egészségügy:(
Nagyon örülök, hogy végülis nem volt igaz a betegséget megállapító orvos szava.....:))
És most hogy van a kislányod? Elmúlt végül neki, vagy van mégvalami visszamaradott tünet?
Most adhattam volna más címet is, mint pl. Csoda történt velünk...vagy az orvosok szalagmunkájáról is adhattam volna egy címet, hogy mennyire nem tudnak tovább látni a saját korlátaiknál, stb. hát most eljött az ideje, hogy elmeséljem az én lányom mekkora harcos! És hogy áldás kíséri, mert bizony meggyógyult! Vagy mondjam azt, nem is volt beteg? de mégis úgy éltünk...?
Ugrás a teljes írásra: Amikor egy Anya a végsőkig elmegy gyermekéért...(folytatás)
További ajánlott fórumok:
- Humoros kétsorosak (7 szótagosak, folytatás az utolsó szótaggal)
- Humoros kétsorosak (8 szótagosak, folytatás az utolsó szótaggal)
- Szavak LE-vel kezdve, folytatás ABC-ben
- Ki olvasta a Szürke ötven árnyalatát ill. folytatásait és milyen hatással volt rá?
- Írjunk folytatásos sztorit közösen
- Amikor egy Anya a végsőkig elmegy gyermekéért