Amennyiben úgy adódna, engednél a sötét oldal csábításának? (beszélgetés)
A profilképed alapján biztosan ki merem jelenteni, hogy én jó néhány évvel idősebb vagyok nálad.
Még valamikor a 80-as évek elején láttam először a középső első három részt, és azóta számomra ez jelenti a filmkészítés alfáját és omegáját.
Természetesen elismerem, hogy készültek más remek alkotások is, de ez az a film, amit hetenként meg tudnék nézni akkor sem unnám meg.
Egy kicsit számomra a Baljós árnyak kilóg a sorból, mert ott van egy-két olyan dolog ami nem tetszik, de úgy vagyok vele, valahogy el kellett kezdődni ennek az űrmesének.
A legújabb epizóddal kapcsolatban pedig annyit tudnék elmondani, hogy elképzelhető a korom előrehaladtával egyre érzelgősebb leszek, de mikor megjelent egy-egy régebbi főhős, bizony az az érzetem támadt, mintha belement volna valami a szemembe.
naugye
egyébként meg a Jedik kispályásak... egyikük sem lesz olyan menő mint Owen Grady egy Triumph nyergében száguldva... az őserdőben... 4 idomított raptorral... :D :D
Te, ha mégsem jön össze, én szívesen lovaggá ütlek :) Van egy akkora kardunk, hogy alig bírom megemelni.
Szóval egy picit várnod kell, hogy kigyújam magam. Semmiképpen nem szeretnélek kettévágni :D :D :D
Amúgy meg
Nem rosszabb mint bármelyik "befostam" "jaj nem jött meg" vagy épp "jaj megjött" fórum
Sőt.. Ennek legalább van értelme. :D
Star Wars!! YAY!!!
Végre. Hát, ez nehéz kérdés. Jedinek lenni a való életben nagyon nehézkes lenne nekem, mert azért olyan alapvető sötét tulajdonságaim, mint a düh és a türelmetlenség, vannak, de a film arra akar rávilágítani másodsorban, hogy nem szabad, hogy ezek (plusz a kapzsiság, gonoszság, hatalomvágy) gyökeret verjenek bennünk, hanem jobb őket a lehető leghamarabb száműzni. Imádom ezt a filmet, háromszor láttam, mindháromszor ugyanazzal a gyomorszorító izgalommal és könnyes szemmel, mint a premierkor.
Amúgy Kylo Ren esélyes lenne arra, hogy átcsábítson. De maradok Rey és Finn társaságában. :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?
- Milyen hátrány ér a munkaügyi központban, amennyiben nem közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonyom, hanem én mondok fel?
- Te mennyit engednél, vagyis mit tűrnél el új férjedtől gyermeked nevelése terén?
- Házasságkötés után, mennyi időn belül kell lecserélni az okmányokat, amennyiben névváltozás lesz?
- Panellakás tárolóját ki lehet adni bérbe mondjuk egy varrónőnek, üzleti tevékenységre? Amennyiben igen, kötelező a wc kialakítása?