Aloe First tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Van erre még valaki????
Visszaolvasva látom, hogy torokfájásra nagyon jó, de csak a torok öblítéssel, gargalizálással kell alkalmazni, vagy le lehet nyelni? Illetve köröm gombásodásnál valakinek tapasztalata van-e?
Köszi!
Sziasztok!
Az Aloe First szerintetek körömgombára is hatásos?
Férjemmel már sokszor azt mondjuk, hogy ez a "förszt" olyan mint a Bazi nagy görög lagziban a gorogpapa VINTEX-e :) Mindenre jó!
Mi eddig torokfájásra, sebre használtuk, de altesti női panaszokra is kiváló!
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Fülfájásra????Használta valaki???
Most nyomtam a 3 éves pici lányom fülébe!!!
Ha valakinek van tapasztalata,légyszike ossza meg velem!
Köszi!
Sziasztok!
A firstből mennyit lehet fújni egy 8 hónapos baba kipirosodott torkára?
Sziasztok
Most hallottam az Aloe First-ről. Szerintetek talpi tenyéri psoriasisra is jó lehet?
Nekem antibiotikumtól kikészült az alsó flórám (bocs, nem tudom másképp körülírni) - iszonyúan égett, csípett, viszketett plusz kis folyásom is volt. Öt nap alatt tökéletesen helyrehozott! Először persze csípett. De már jól vagyok:)
Köhögés ellen viszont nekem nem vált be!
Azt tanácsolták, hogy aloe activatort cseppentsek a szemembe, mivel gyakorta van árpám. Meg is tettem, elég brutális, ezt közölék is, hogy nagyon csíp. Nagy nehezen kibírtam és egy héten keresztül, cseppentettem, mivel volt 2 árpám. Nos az lett az eredmény, hogy mindkettő betokosodott... nagy búb lett a helyén, alul is és a szemhéjamon is. Igaz a gyulladás lement... hurráá :S Jó pár hónapnak kellett eltelni míg magától felszívódott ez a két csomó....
És még 1 valamit nem értek, egy natur, "egészséges" termékbe miért tesznek parabént???
Azokat a fogkrémeket is érdemes elkerülni, amelyekbe tartósítószer gyanánt parabének (butil, etil, metil illetve propil parabén) kerülnek. Ezek a szintetikus anyagok gyakori allergének, nagyobb koncentrációban bőr és nyálkahártya irritálók, valamint igen mérgezőek (különösen a metil-parabén). Már többször összefüggésbe hozták őket a különféle daganatos megbetegedések (mell- és prosztatarák) kialakulásával. Bár a parabén rákkeltő hatása még nem bizonyított, érdemes szem előtt tartani azt a tényt, hogy az eddigi kutatások során 20 emlődaganatból származó szövetminta közül 18-ban megtalálták ezt a vegyszert, ráadásul négy rosszindulatú daganatban magas koncentrációban volt jelen.
Nekem is próbáltak már hamisítványt ajánlani, valóban nézzétek meg a flakonokat, csak kék fehéret szabad venni az az igazi.
Mindenre nagyon jó, már évek óta ezt használom.
Én minden este fürdés után befújom vele az arcom, ha kell, ha nem.
Arra is jó.
Ez a legjobb termék az FLP cuccok közül...egy csoda...
bocsánat h ilyen nyuszi vok, de én úgy tudok parázni az új dolgoktól....
és már rohadtul elegem van a folytonos köhögésből...
Segítség....
ma vettem aloe first-et... ezt tényleg lehet torokba fújni? a papírjára "csak" annyi van írva h bőrápolásra....
előre is köszönöm:)
Sziasztok!
Én most fujtam a torkomba kolleganőm ajánlotta First-öt még ismeretlen a számomra et a termék de remélem használ....ebbe az influenzás időszakban...
MOST NINCS IDŐM VISSZAOLVASNI,DE MAJD ESTE.
MA VETTEM FIRST-ÖT:TOROKFÁJÁSRA????
Na végre nekem is van First tapasztalatom!
Nem rég léptem be a Forever Living-be, de a Firsthöz eddig nem volt szerencsém, csak barátnőm mondta, hogy nagyon jó!
Tegnap este hatalmas köhögés jött rám, de olyan szinten, hogy a tüdőm és a karjaim is belefájdultak. Majd fél órán ár köhögtem, aztán barátnőm hozott nekem Firstöt, amiből egyetlen egy spriccet kaptam a torkomba, és RÖGTÖN (!!!) elmúlt a köhögés. U?tána kértem még 1 adagot, fő a biztonság alapon. Aznap már nem köhögtem többet!
Csak ajánlani tudom!
További ajánlott fórumok:
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Használtál aloe verát? Milyen tapasztalataid vannak?
- Ismeri, vagy hasznalja valaki az Aloe Vera First termeket? Terhesen is szabad?
- Az Aloe Vera First spray fújható szájba, vagy nem?
- Forever termék: Aloe First pumpás. Ki mire használja?
- Hajnövesztés Aloe first-el?!