Alma fészekben recept



Alma 1kg,egy fel csomag margarin,egy tojas,1o dkg dio,egy tejbe aztatott zsemle 2jo marek cukor es egy kis fahej.
Az Alma fészekben elkészítési módja:
Az almakat miutan meghamoztad kiveszed a maghazat egy kis kanallal de ugy hogy az alma epen maradjon,,Ki vajazol egy labast en 2literets szoktam,s meg szorom prezlivel es bele rakom az almakat az uregukkel felfele,,,a margarint a diot,cukrot a tejbe aztatot szemlet,fahajat es a tojast ossze vegyitem es meg toltom az elo keszetett almakat,,a tetejet el egyengetem es 4o-5o percre be teszem a lerbe,,miutan megsult kiboritom az almak benne maradnak a masszab.miutan ki hult tejszin habot teszek ra es csokit reszelek gazdagitva..Nagyon finom edesseg
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: G.Maresz, 2010. jan. 6. 22:03
Az alma fészekben elkészítési módja és hozzávalói.