Allergiák (beszélgetés)
Itt a link újra, az előbbi valamiért nem működik, elnézést:
Sziasztok! Egy országos versenyre készülünk két főiskolai társammal, amihez a segítségetekre lenne szükségünk. A következő kérdőívet kellene kitöltenetek: [link]
A kérdőív az allergiások gyógyszer- és médiafogyasztási szokásait méri, anonim, kitöltése nagyjából 5-10 percet vesz igénybe. Nagyon köszönjük, ha szántok rá ennyit, sokat segítenétek vele! :)
Sajnos én jauár 1- dec 31 ig minden nap de nagyon érdekes ha reggel 5 órakor kelek vagy 10 órakor
teljesen mindegy ahogy leteszem a lábam a szőnyegre, már szabályosan folyik az orrom tüsszentek vagy 30-at, majd elmulik egész nap nem kell zsebkendő...........
Voltam én már annyi kivizsgáláson kaptam is ezt azt de vissza jön mindig.
Ki kell vizsgáltatni mi okozza....többféle allergén van,azokat kerülnie kell,ha teheti.
Vannak gyógyszerei,biztosan felírják.
Otthonra ajánlom a csalán teát,méregteleníti a szervezetet.
A páromnak széna náthája van!Mivel tudnám enyhítenio neki????? Tüsszent,orra folyik,szájpadlása is viszket...
SOS!
fiam allergiás?toll,angolperje,nyírfa,parlagfű
ha mogyoróbokor van az udvarban,arra is lehet?
A barátnődnél nem lehet hogy gipszkartonból van valami? Ha lennének virágok, vagy egy kis párologtató akkor azok lehet megkötnék a levegőben jelenlévő gipszrészecskék egy részét.
Ha csak vidéken jön elő, akkor tényleg ne gyógyszerezz, hisz annyira nem indokolt. :)
Én nem tudom pontosan hogy mire vagyok allergiás, csak azt tudom, hogy ha vidéken vagyok és vágom a füvet, akkor iszonyatosan elkezdek tüsszögni, folyik a taknyom és a könnyem is. Már azon is gondolkodtam hogy felrakok inkább egy ilyen fehér papírmaszkot mert durva az amiket művelek. Meg anyukámnak a spréjéből szoktam néha belefújni az orromba, az elmúlasztja a tüneteket, csak nem nagyon szeretem a gyógyszereket az a helyzet. Nincs valami alternatív megoldás? Esetleg valami olyan gyógyszer nélküli kondícionálás amivel megszüntethető az allergiám?
Meg a másik probléma, hogy ha a barátnőmnél vagyok, akkor a szobájában egy óra múlva elkezdek tüsszögni és úgy köhögni mint valami tüdőrákos. Pedig nincs a szobában egy virág sem..
Nem ismerem ezt a gyógyszert,azért nem írtam rá.
Mire kaptad?
Sziasztok.
38 éves férfi vagyok. 3 éve kaptam az első DIPROGHOS injekciómat teniszkönyökre. Sajnos azért alakult ki mert túlerőltettem magam (160 kg nyomtam fekve a kondi teremben) másnapra mind a két könyököm kész volt, se alvás se semmi. Az orvos profi módon adott 3 injekciót a könyök ízületembe és a csonthártyába, a jobb könyökömben 6 hónapi nagy fájdalmak után megszűnt. Jelenleg a bal könyökömet kezeli, 2 injekción vagyok túl és 95% javulás. Mellékhatás nem jelentkezett. Nekem bevált!!!
Szia!
Sajnos volt szerencsém a DIPROGHOS injekcióhoz.
Kaptam vagy 10-et belőle.Valóban másnapra semmi bajom nem volt tőle.GYILKOS FEGYVER!!!
Steroid,mellékvese-kéreg roncsoló.Egyik helyen épít,másik helyen rombol:-((
A kolléganőm az inzulinos cukorbetegségét ennek köszönheti.Soha nem adatnék többet semennyi pénzért sem!!
Persze hogy lehet.
Én mikor földiepret szedek,vagy babot,csupa kiütés a kezem és a karom.Sajnos ez van.Akár mosószerre is lehetsz allergiás.