Alkalmas számodra a szénhidrátszegény étrend? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Alkalmas számodra a szénhidrátszegény étrend?
Nekem muszáj a minimálisra csökkenteni a CH-t,mert nem indul be a fogyás:oo
Tetemes súlyfeleslegnél,vissza kell szorítani a szénhidrátbevitelt.
Pár tíz kiló után,intenzív torna mellett újra meg lehet emelni a CH mennyiséget.
Nálam,ez vált be eddig.
10 hónapja élek 20 gch/nap és paleolit diétán, fogytam 27 kg-ot, és remekül érzem magam, napi 6-8-10 km gyaloglással.
szalonna, zsír, tepertő, hús, házi húskészítmények, házi savanyúságok, saláták, tojás, gomba, magok.
nem hullik a hajam, nem fáj a menzesz, erős a körmöm, gyógyszerek nélkül is tökéletes a cukrom, a legtöbb laborértékem normális tartományba került, és 2 szépen igyekszik.
Kedves Melinda24!
Ha még olvasod a topikot, engem is nagyon érdekelne, hogy 2,5 hónapi Atkins milyen EÜ-i problémát okozott nálad? És biztosan az Atkins okozta!
Jelentkezzen már valaki, aki az Atkins szerint diétázik legalább 1 éve és sokat fogyott tőle és nem lett beteg stb... Köszönöm!
Én amikor csináltam, 2 hónap alatt 10 kiló ment le, de alig volt erőm tornázni, a lépcsőn fölmenni...
Ezt bebizonyította az orvos,hogy a diéta miatt van?
Vagy Te gondolod így?
Az atkinst csináltad?
Ne úgy állj hozzá, hogy már előre parázol!! Úgy, hogy "Most sikerülni fog!"
Meglátod, csak az első két hét a nehéz, utána már látod az eredményt és megjön a kedved. Az Atkis-szel már az első hét után kilókban mérhető az eredmény és nem is halsz éhen közben.Sok sikert!
gondolom azt kérdezi, hogy nem vagy éhes:PP
Puszi
Köszi a bíztatást!
Engem a fehérje elég jól eltelít, ha meg mégsem, akkor valami zsírt szoktam enni.(kolbász,baconszalonna..)Az a dolog lényege, hogy kb.3-4 óránként eszem valamit és így soha nem vagyok éhes.
Kivánom, hogy elérd a célod:) De vigyázz magadra!:)
Ja, és gratulálok a -7 kilóhoz, az már nagyon szép eredmény;)
Puszika
Amúgy én hiába ettem halálra magam hússal, a pocakom tele volt, de szédelegtem, erőtlen voltam:(
Mondjuk más a munkakörünk,biztos az is sokat számit!
Norci!
Édesség utáni vágy ellenszere:Krómtabletta, elég jól bevált nekem.
(persze jobb lenne két tábla mogyorós csoki....hihi!)
Jaja! Két éve 14 kilót fogytam, csak az a baj, hogy azóta szinte mindet visszazabáltam!
most szeptemberben csináltam 10 nap *t, de nekem nem jött be...keveset fogytam és sokat szenvedtem. Azóta Atkins-ezek, mostanra 7 kiló ment le úgy, hogy szinte soha nem vagyok sem éhes, sem gyenge.A szénhidrátot kell leszorítani30 gramm alá.Amit nem eszek egyáltalán az a gyümölcs, ez hiányzik a legjobban.Ezért is kell multivitamint szedni az Atkins alatt.Tulajdonképpen egyszerű a diéta:húst-hússal, egy kis zöldséggel.Édesség gyanánt Norbi-pudingot szoktam enni, ha nagyon rákívánkozom.(Kivéve a nem tervezett bűnözéseket!)Mivel én alapvetően "húsevő" vagyok, nem gond ha megéhezem, eszek egy kis felvágottat, téliszalámit vagy éppen töpörtyűt-kenyér nélkül persze.A mennyiséget nem kell nézni, a józan ész határain belül persze!
Vesztenivalód nincs!
Szerintem nem egy gyilkos diéta, nem teszi tönkre a gyomrod, nem éhezik a szervezeted, meg lehet szokni, én 2 hete csinálom, igaz még csak 1 kg-t fogytam, de legalább elmozdult a mérleg nyelve!
szia "alma20"
egyétalán nem veszem tolakodásnak,Sőt!
Örülök hogy írsz!Én is valami hasonló diétán gondolkoztam!Megpróbálom azután meglátom mi lesz!
De most érzem azt az időt hogy "most vagy soha" :)
További ajánlott fórumok:
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- Csökkentett szénhidrát diétát kezdek, leszel a társam?
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Iktassuk ki teljesen a szénhidrátot az étrendünkből
- A férjem diétázik, szénhidrát mentes étrendet kell összeállítanom, se kenyér, se tészta, akkor mit egyen?
- Fehérjedús étrend, szénhidrát diéta és lúgosítás egyidőben. Van valakinek bármilyen használható ötlete, hogyan lehet ezt kivitelezni?